mrs secretary

Isnin, 4 Julai 2011

day 23 : a picture of your favourite book

Assalamualaikum...(^ ^)

rasanya lega sebab Mas dah sampai ke cabaran hari ke 23... Mas memang minat membaca tapi jarang membeli buku2 yang diminati! kalau nak baca pun lebih suka pinjam di library atau dari kawan! 

tapi antara buku yang pernah Mas baca kebanyakkannya yang Mas suka adalah novel... salah satu novel yang paling Mas suka ialah novel Bukan Puteri Lindungan Bulan oleh Liana Afiera Malik! novel ini memang sangat tebal, tak ingatlah berapa mukasurat... Mas ambil masa 2 minggu untuk habiskan baca novel ini! 

walaupun jalan cerita novel ni agak panjang dan meleret tapi bagi Mas ceritanya best jugaklah... sebab tulah Mas ambil masa yang agak lama untuk habiskannya! kawan-kawan pernah baca novel ni tak?

gambar dipinjam dari google

7 ulasan:

  1. kak mas, qilah pun suka baca buku-buku novel..thee..tapi jarang yang camni..tengah-tengah bosan internship ni bolehla baca buku kak mas suggestkan ni..hehe :)
    thanx kak mas..

    BalasPadam
  2. suka cite dari aisya sofea..kau untukku..aduh best sgt kak mas ;)

    BalasPadam
  3. minat membca ek, sama la kita

    BalasPadam
  4. time skola dlu minat gak novel liana afiera malik ni..tp sejak abes skola mcm mls nk bc novel..huhu~

    BalasPadam
  5. kite jarang baca novel cintan cintun.. thehehe.. tapi kita layan novel investigation... sanggup tak makan selagi baca tak abes... *toink!

    BalasPadam
  6. zla stop baca novel bila dah start bercinta..lalalla

    BalasPadam
  7. buku ni mmg tebal. 1210 m/s. tapi sayang liena afiera dah jarang buat buku skrg. buku dia mmg best dan semestinya tebal. :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com