terkini dan sensasi

Khamis, 7 Julai 2011

day 26 : a picture of something that means a lot to you

Assalamualaikum...(^ ^)

lagi sikit je nak settle cabaran ini... hari ini dah masuk hari ke 26!

Mas sayang semua barang dan harta benda Mas... semuanya ada value dan makna tersendiri! tapi buat masa ini benda yang paling bermakna kepada Mas ialah lappy tersayang ni!


tanpa lappy sayang ni memang musnahlah impian nak update blog tiap hari... kalau dia takde Mas lah orang yang paling susah hati! rasa macam kehilangan sesuatu yang amat berharga dan bernilai lah...

lappy sayang ni dah bersama dengan Mas hampir 5 tahun... Mas beli dengan duit simpanan ASB! sejak kami bersama baru sekali jelah dia terkena jangkitan virus yang teruk! nasib baik tak rosak...

love you lah lappy sayang!

12 ulasan:

  1. 5 tahun akak da guna lappy tu, baru sekali kena virus? pandai akak jaga lappy. :)

    chayok2 utk habis kan 30 days cabaran ni!!!

    BalasPadam
  2. lappy kita sama hehe ;)
    pun baru 1st time kena virus ari tu..acer best hehehe

    BalasPadam
  3. hehe saya pun sayangkan laptop.. :D

    BalasPadam
  4. lama nya akk gna lppy nie... zaty bru bli dkt dua tahun screen hancus trus.. tk boleh on... nsib bek la ada pc... pas tu pc demam pulak.. smpai skrg tak boleh guna..skrg dah ada lappy baru ...:P

    BalasPadam
  5. @haslinda
    heheheee...kenalah jaga2 baik, mahal wooo nak beli yg baru!

    BalasPadam
  6. @Freaky
    saya sayang sepenuh jiwa dan raga! heheheeee..

    BalasPadam
  7. @☀ Izzaty Hedry☀
    aduhhh...dahsyat gak!
    tapi takpelah, at least ada rezeki beli yang baru!

    BalasPadam
  8. lamanya jangka hayat lappy tuuuu...kalau selalu jaga maintenance dia, mesti dia balas budi tuannya sendiri

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com