terkini dan sensasi

Jumaat, 8 Julai 2011

day 27 : a picture of yourself and a family member

Assalamualaikum...(^ ^)

cabaran diteruskan... hari ke 27 dah!

oleh kerana mak abah dah tiada, adik beradik lah keluarga Mas sekarang... kalau digabungkan Mas dan adik beradik besar jugaklah keluarga Mas ni! adik beradik Mas je ada 6 orang... kalau ditambah dengan ipar, anak buah dan husband serta anak Mas sendiri semuanya ada 20 orang! ramai jugak kan... bila kami semua berkumpul memang meriah dan riuh rendah lah!

inilah keluarga besar Mas...

gambar masa hari raya tahun 2009

7 ulasan:

  1. besarnyer keluarga kak mas..meriah! ;)

    BalasPadam
  2. oooooooooooo ramainya....keluarga kak zu kalau campur ipar duai, cucu cicit mak ayah semuanya....fuhhhh ada la kot 40 orang haaaaaaaaaaa...meriah mcm nak pi perang

    BalasPadam
  3. klo raya msti meriah kn ^^

    harini hari Jumaat.. jom thought Friday

    http://www.my-shopping2u.com/2011/07/thought-friday.html

    BalasPadam
  4. sangat ramai

    tak sbr nak kumpul ramai macam ni

    BalasPadam
  5. warna warni!

    (uncle hari raya pon baju melayu warna hitam, tahu!)

    BalasPadam
  6. jangan lupe gambar raya tahun ni. masuk blog tau ;)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com