terkini dan sensasi

Ahad, 10 Julai 2011

jalan-jalan tengok bunga... cantik!

Assalamualaikum...(^ ^)


Mas sangat suka bunga... ada kesempatan hari ini terus ajak husband pergi ke Floria 2011 di Putrajaya! dari jauh dah nampak pelbagai jenis bunga yang berwarna warni... sangat cantik! rasa nak petik je satu bawa balik rumah... hehehehee! 

tapi nak ambil gambar memang susah kerana orang terlalu ramai... terpaksa bergilir-gilir dengan orang yang ramai tu untuk bergambar! kadang-kadang tu bila dah ready nak posing ada pulak yang lalu lalang kat depan... kalau tak sabar memang boleh mendatangkan marah... tapi kena bersabar sebab tempat awam kan? camne pun Mas tetap berjaya rakamkan gambar-gambar ini...

 sangat cantik kan?

 rainbow rose... so gorgeous!

i love rose very very much!

mat bunga kah?


 dah dikelilingi bunga kan... haruslah ada posing romantik gitu!

wajiblah beli bunga kan? semestinya rose...

ini cuma sebahagian saja daripada gambar yang Mas ambil... kalau nak tengok lebih banyak gambar boleh ke blog Mas yang lagi satu iaitu http://ieanchip.blogspot.com/

13 ulasan:

  1. wahhhh bunga rose tu cantik nye akak !

    BalasPadam
  2. azie pun pergi jugak sini =D
    tapi ade jugak tempat yang azie tak perasan..huhu

    jom tengok gambar azie pulak?

    http://azieazman.blogspot.com/2011/07/floria-putrajaya-part-1-jom-tengok.html

    BalasPadam
  3. cantik nye bunga.
    rainbow rose tu unik la.

    BalasPadam
  4. santeknyer....dulu pon pnah gi time blaja kat upm...hehe

    BalasPadam
  5. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaa ros tu akak!!!!!!!! kak niena mesti sukaaaaaaaaa sangattttttttt! ekekekke... besar gak ladybird dia...hehehhe..

    BalasPadam
  6. rasanya tahun ni tak semeriah Floria tahun lepas. . .

    huhu :)

    BalasPadam
  7. cantiknyer kak masssssss ;)
    kalau la ganu ada..kompem pegi sini..

    BalasPadam
  8. cantiknya rainbow rose tue...first time tengok

    BalasPadam
  9. bestnye..
    jeles2..
    nk jgk bungeeee

    BalasPadam
  10. akak, kite pn gi jugak. cantik kan bunga2 kt sana... :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com