terkini dan sensasi

Selasa, 12 Julai 2011

jangan sokong pihak lawan pulak!

Assalamualaikum...(^ ^)

pinjam kat google

semua sudah maklum Skuad Harimau Malaya akan berdepan dengan 3 kelab bolasepak terkemuka dunia iaitu Arsenal, Liverpool dan Chelsea... bermula dengan malam esok, Malaysia akan menentang Arsenal! Mas memang dah tak sabar nak tunggu perlawanan tersebut... nak bagi sokongan yang padu pada skuad Harimau Malaya!

cuma ingat ye kawan-kawan... janganlah sokong pihak lawan pulak, walaupun kita peminat fanatik pasukan Arsenal, Liverpool dan Chelsea! mereka bakal menentang skuad negara kita, sudah semestinya kita memberikan sokongan 100% kepada skuad Harimau Malaya... buang sekejap minat setengah mati kita pada pasukan Arsenal, Liverpool dan Chelsea tu!

jika kita sebagai rakyat Malaysia memberi sokongan tak henti-henti, tak mustahil skuad Harimau Malaya akan memberikan persembahan permainan yang mantap! masa inilah mereka nak buktikan kemampuan beraksi dengan pasukan bolasepak yang lebih berbakat... kalau sekali pun skuad kita kecundang jangan mencaci pulak! sebaliknya beri kata2 semangat agar mereka tidak berputus asa!

selamat berjuang kepada Skuad Harimau Malaya... semoga perolehi kemenangan!

gambar pinjam dari blog ini...

13 ulasan:

  1. msti sokong Malaysia kak mas!
    try tanya lulu hehehe..... dia minat chelsea

    BalasPadam
  2. saya akan sokong chelsea!
    tak ape?

    BalasPadam
  3. ha...dh slh fhm kt sini...
    sensitif sgt dgn kaler tu..
    rs kn sokong lain plak..
    ap2 pun go MALAYSIA!! TANAH TUMPAHNYA DARAHKU!

    BalasPadam
  4. haha ramai penyokong kita pakai baju pihak lawan kak. haha

    BalasPadam
  5. Go Harimau Malaya !!
    Sokong Malaysia..(^^,)

    BalasPadam
  6. InsyaAllah... kemenangan mmg penting, tapi pengalaman lagi berharga...

    BalasPadam
  7. harimau malaya mesti mengaum

    BalasPadam
  8. yeah.. sama2 bagi semangat pada pasukan Malaysia (walaupun ada gak minat kat 3 team tu. hikhikhik..)

    BalasPadam
  9. bola2 kurang... sokong mas je..he..he..

    BalasPadam
  10. kalah menang belakang citer..
    mari sokong malaysia!

    BalasPadam
  11. Sokong malaysia walaupon dia pakai kaler kuning... Hmm,pakai spek kaler hijau la bagi nampak hijau..hehe =..=

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com