terkini dan sensasi

Selasa, 26 Julai 2011

JOM MAKAN BUAH

Assalamualaikum...(^ ^)

bagi kawan2 yang takde aktiviti hari Jumaat dan hari minggu ni dan takde dusun buah-buahan boleh datang beramai2 ke Taman Warisan Pertanian, Putrajaya untuk Program Jom Makan Buah! 

boleh lah nak makan sampai buncit perut... jangan makan sampai tak larat nak bangun dan berjalan sudahlah! pakej yang ditawarkan memang menarik dan sangat berbaloi! samada nak beli dan makan di rumah atau bayar dan makan di situ sampai puas! 

confirm hari Jumaat ni Mas akan serbu... mau makan buah puas2!

gambar dari facebook Perbadanan Putrajaya

13 ulasan:

  1. kak mas sgt murahhhhh! jelesnya ;)
    nape la ganu tak de huhu...
    seronok kan makan buah..doyan menyelerakan huhu

    BalasPadam
  2. bgs ni tuk kesihatan menambahkan vit...

    BalasPadam
  3. huhu saya tak makan buah buahan.. :D ..

    BalasPadam
  4. mas...ni antara event yg zla tunggu2 ni.mkn sampai xlarat bwk perut..heheh.jumaat time lunch hour?nak piiiii...

    BalasPadam
  5. sy mmg setiap thn pi makan sini....tp this week tak smpt la Mas kena balik Ganu....huhu

    BalasPadam
  6. @PinKy MoMMa
    tulah..sgt murah!
    tak sabar nak makan puas2..

    BalasPadam
  7. @Pn. Sheila
    betul tu...
    semua buah2an tempatan gitu!

    BalasPadam
  8. @Freaky
    tak makan buah? rugilah...best wooo!

    BalasPadam
  9. @azila
    samalah kita! tak sabar rasanya...
    nanti bolehlah jumpa jumaat ni!

    BalasPadam
  10. @❤ lovelymasha❤
    alah...rugilah!
    Mas pun balik kampung gak this week, tapi jumaat tu sebelum balik pi makan dulu puas2! hehehehee...

    BalasPadam
  11. Ada yg mati sbb kebuluran makanan
    org Msia mati sbb terlebih makan.

    Makanlah secara sihat.=)
    Pesanan penaja: KKM..he3.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com