terkini dan sensasi

Rabu, 20 Julai 2011

kenapa kita tak macam dulu

Assalamualaikum...(^ ^)

sumber gambar dari sini

ramai kata masa bercinta adalah masa yang paling manis... kentut pun bau macam perfume Escada! jalan pun sentiasa berpegangan tangan, kalau boleh masuk toilet pun nak teman... rela apa saja demi kekasih tercinta! berenang merentasi lautan api pun I sanggup U...

bila dah setahun kahwin kenapa kemanisan tu jadi hambar... kenapa kita tak macam dulu? mesra gitu! suami jalan di depan, isteri nun jauh di belakang! berbatu2 ditingggalkan... alasannya, malulah nak pegang2 tangan depan orang! erkkkk... masa belum kahwin kenapa tak tahu malu?

bagi Mas bila dah berkahwinlah saat yang paling manis... Mas suka tunjuk kemesraan dengan suami depan orang... biar orang tahu kami pasangan yang romantik dan bahagia! buat apa nak malu... cuma kemesraan kami tu bukan yang berlebihan, tetap ada batas!

9 ulasan:

  1. ada org sblum kawen buat macam macam, dh kawen ditinggalkan kmanisan tu..

    dh jd terbalik lak

    BalasPadam
  2. so lomantik ..bagus bagus .. amalkan.

    BalasPadam
  3. nk jgk wat camtu pas kawen nt..
    hehekk

    BalasPadam
  4. mmg terbaik kak

    mnnti jdoh je ni hahaha

    BalasPadam
  5. tu la..fikir gak, pas kawin tetap manis ke x??

    BalasPadam
  6. tu la kan.. bercinta kemain..dah kawen.. sume nya dah terbalik..

    err..bila nak kawen ni..
    nak jadi macam akak jugak la.
    hahaha

    BalasPadam
  7. Alahaiii sweetnyaaa kalau gitu..Doakan MTT juga yer Kak Mas ! :)

    BalasPadam
  8. miss ran tak sabar nak kawen tu. haha

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com