terkini dan sensasi

Jumaat, 8 Julai 2011

kita pakat BERSIH rumah je esok!

Assalamualaikum...(^ ^)

pinjam google
seperti kita maklum banyak jalan di sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Klang akan ditutup bermula jam 12.00 tengah malam ni bagi menghalang perhimpunan BERSIH diadakan esok... nak tak nak kenalah juga kita berikan kerjasama walaupun kerana segelintir pihak orang lain yang dapat susah!

Mas baru cadang2 nak habiskan saki baki duit yang berkepuk2 dalam beg duit ni... nak pergi shopping kat Sogo, KLCC dan Mid Valley! tapi nampaknya tak kesampaian hajat tersebut... terpaksalah duduk kat rumah lakukan pemBERSIHan kat rumah je! 

tapi nasib baiklah Mas ada terlibat dengan program Kecergasan Fizikal Melalui 10,000 Langkah dan Tarian Kecergasan di Putrajaya esok... bolehlah ubati kesedihan tak dapat shopping! 

sumber gambar dari google

11 ulasan:

  1. berkepu-kepuk?? k.mas belanjaa siket..

    BalasPadam
  2. pasal bersih sume dpt ssh..
    ayaaa..
    haha

    BalasPadam
  3. dwit berkepuk-kepu??? Yesh! nak baju satu!! Hohoho

    BalasPadam
  4. blink..blink. nampak duit berkepuk-kepuk tuh. hati-hati esok time berjalan. takmo bawak duit banyak tau kak mas. hihi

    selamat berjalan esok !

    BalasPadam
  5. esok nk cri kak mas kt floria la.. nk mengendeng...hahaha

    BalasPadam
  6. itulah... banyak nak kena bersih kat rumah ni

    BalasPadam
  7. ada satu blog yg akan ditutp sempena BERSIH ni hehe

    BalasPadam
  8. BERSIH hanya pada NAMA tapi susahkan banyak pihak.. =.='

    BalasPadam
  9. amboi ..banyak duit sampai..berkepuk hehe..takpe g next week je.. :)

    BalasPadam
  10. kak mas berkepuk2 tu suka hahaha..
    apa kata belanja purse satuuuu lalala~

    BalasPadam
  11. kasi sikit saki baki duit berkepuk2 tu.heee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com