mrs secretary

Ahad, 31 Julai 2011

Makan durian sampai terlentang

Assalamualaikum...(^ ^)

Maaf ye kawan² sebab baru sekarang Mas berkesempatan update. Hari ini memang kenduri makan durian besar²an memandangkan esok dah nak puasa kan? Mak mertua datang, abang ipar datang, kak long dan kawan² dia datang nak merasa hasil durian. Jadi Mas memang sibuk layan mereka!

Bila dah berkumpul ramai² makin seronoklah makan durian, memang makan sampai terlentanglah! Makin panaslah satu badan, tapi takpe janji puas makan. 

Memang makan tak habis, tengok jelah buah kat pokok ni yang masih belum gugur. Memang bersyukur sangat dengan rezeki Allah ini.






4 ulasan:

  1. wahhh, mas ada dusun durian sendiri ke? mmg puas la makan durian kan. :D

    BalasPadam
  2. perghhhhhhhh slurppppppp

    BalasPadam
  3. Tertelan ayak liur dah nie.. =..='

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com