terkini dan sensasi

Isnin, 4 Julai 2011

opocot mak engkau... i latah lah

Assalamualaikum...(^ ^)

pinjam dari google
bahaya jugak kalau melatah ni kan? tapi itu latah dah tahap kritikal lah, pantang dicuit sikit mulalah merepek yang bukan2... ada sesetengah tu kalau dah terlampau teruk boleh mengundang bahaya pada si pelatah dan si tukang menyakat! kena jaga2 sikit dengan orang yang melatah sebegini... jangan sakat lebih2!

cuma kadang2 tu seronok jugak tengok keletah si pelatah ni tapi kadang2 kesian jugak! mana taknya, makin disakat makin menjadi... ada tu sampai penat dan semput dibuatnya...

rasanya semua orang melatah kot? Mas pun melatah gak kadang2 tapi tengok keadaanlah... kalau terlalu terkejut sangat terpacul jugaklah perkataan opocot mak engkau tu... tapi bukan perkataan yang bukan2 tau! sebab ada sesetengah tu kalau melatah macam2 perkataan 18SX terkeluar dari mulut mereka... yang ni bahaya tau kalau di khalayak ramai!

jadi kalau terkejut tu jaga2 sikit tau takut termelatah pulak!

14 ulasan:

  1. hahahha..
    suka dengan gelagat mereka nie..
    by the way..
    tak thu la macam mana if si pelatah tu mengeluarkan pkataan lucah-lucah..
    hehe

    BalasPadam
  2. hehee.. tu la
    niena igt lgi masa dok asrama dlu
    kwn ni kejam btul.. macik tu melatah,dia suh macik tu panjat pagar.. last2 macik tu xleh nk turun

    BalasPadam
  3. hehehe...dulu-dulu melatah la jugak, tapi sekarang takde da... kan bagus kalau melatah tu kita sebut Allahuakbar! ;)

    BalasPadam
  4. btol tu mas..so far zla xpenah lak melatah.tp mmg kesian kat org latah ni..penat kan,dahtu org tgk dok gelak plak..huhuh

    BalasPadam
  5. hahahaha ada arwah nenek belah ayah mmg melatah teruk kak..
    kesian tgk kalau kena kacau smpai semput ;)

    latah ni mula2 seronok tapi kesian kt empunya badan..leh dtgkan merbahaya pulak kak mas huhu

    BalasPadam
  6. hehe.. my melatah gak sikit2 la tp mcm ade brg nk jatuh ke..

    org melatah teruk ni tak elok dibiarkan.. kdg tu bleh jd membunuh yela xsdr ape die buat..

    klu org tu tgh pegang pisau ke jgnla dicucuk pinggang kang xpsl2 je...-.-'

    BalasPadam
  7. @Syazwan
    suka tengok takpe, jangan suka sakat dahlah...hehehe

    memang lucahlah!

    BalasPadam
  8. @azila
    tak baik kan gelakkan dia, bukan dia mintak pun jadi pelatah ni!

    BalasPadam
  9. @PinKy MoMMa
    kalau dah teruk sangat memang merbahayakan pun..

    BalasPadam
  10. @mynameismy
    akak pun sama, kalau barang jatuh atau terkejut melatah gaklah sikit2!

    betul tu, kalau yg pegang barang tajam tu memang bahaya..

    BalasPadam
  11. heee, ade sorang member kana nie kuat melatah. Dulu suka gak usik2 dye, tp tu dulu ... Skg cpe yg kcau member kana tu mmg kne sound ngan kana lahh jwbnya. Cpe xsyg member babe.!

    BalasPadam
  12. hahahha
    best dengar orang melatah..
    dulu kat kelas yien suka
    ngngu orang metah.
    last yien kena badi melatah...
    alhamdulilah sekrng dh ok :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com