mrs secretary

Khamis, 14 Julai 2011

saya dan awak [7]

Assalamualaikum...(^ ^)

awak : tengok cerita hindustan... bukan ke cerita ni dah banyak kali tengok! tak jemu ke?

saya : tak! kenapa, tak boleh ke tengok banyak kali?

awak : bukan tak boleh... tapi saya peliklah, kenapalah awak tak jemu2 tengok cerita hindustan berulang kali!

saya : peminat setia hindustan, mana boleh jemu... lagipun cerita hindustan ni lagu dia best, pastu banyak pengajaran boleh kita perolehi! marilah join tengok, best cerita ni!

awak : boleh jugaklah... nampak macam best je!

bukan susah nak pujuk orang tak minat hindustan sama2 menonton... hehehehe

haruslah romantik ala-ala hindustan gitu!

11 ulasan:

  1. bestnye lyn hindustan same2..
    sweeetttttttt..
    kekeke

    BalasPadam
  2. ohhh..romantiknya..
    heheh..ajak laki tengok citer hindustan.
    kalo laki ajak tengok bola..macam mana?

    BalasPadam
  3. @Syazwan Che Deraman
    akak memang layan bola...peminat bola tau! heheheee

    BalasPadam
  4. tanya dia...

    mana bes, tonton hindustan...

    atau tonton enjin kereta...?

    BalasPadam
  5. harus ade suami skang

    grrr jeles

    BalasPadam
  6. hehe bagus kak. saya dah lama tak tgk hindustan

    BalasPadam
  7. owh suka hindustan ker???
    ai layan gak tapy bukan selalu la...hikhikhik

    BalasPadam
  8. sweetnya :)
    dapat habiskan masa bersama ngan suami sgt menenangkan..

    BalasPadam
  9. Mmg seronok romantik ala2 hindustan

    BalasPadam
  10. Halahaiii sweetnya... hehehe :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com