terkini dan sensasi

Sabtu, 9 Julai 2011

stop pasal BERSIH... BERSIHkan hati kita tu!

Assalamualaikum...(^ ^)

pinjam google lah...
sana BERSIH sini BERSIH... bosan dah Mas tengok! semua media massa asyik dok cerita pasal hal ni sepanjang hari! nak tengok TV pun rasa takde mood, nak layan blog pun sama... sebab semuanya cerita tentang BERSIH... tak habis2 lagi ke? 

rasanya sudah sampai masanya kita stop pasal BERSIH ni... kan lebih baik dan bagus kalau kita BERSIHkan hati kita yang dah dicemari dengan anasir2 negatif ni! apa lagi yang kita mahu? kita dah hidup dan menetap di bumi Malaysia yang aman damai tanpa ada peperangan... tapi oleh kerana sikap segelintir manusia yang taksub dan pentingkan diri sendiri, huru hara terjadi dan menyusahkan banyak pihak!

sedarlah rakyat Malaysia... Mas nak hidup aman damai tanpa dicemari perkara2 sebegini!

7 ulasan:

  1. masih blur apa benefit yang kita dpat bila berlakunya "perhimpunan" ini.~

    BalasPadam
  2. betul2 menyusahkan semua pihak perhimpunan tu hari ni...

    BalasPadam
  3. Bersihkan hati dgn Syariat Islam dan As Sunnah. Melaksanakan yg disuruh dan menjauhi yg dilarang.

    BalasPadam
  4. mjur edi tak tgok berita. klu tak. msti edi mcm akk nnti.. hahhha

    BalasPadam
  5. betul tu kak..lemas tgk semua ni

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com