mrs secretary

Khamis, 11 Ogos 2011

blog Mas tak best ke?

Assalamualaikum...(^ ^)

gambar pinjam sini

mesti tak best blog Mas ni... hari-hari update entah apa-apa kan? takde langsung yang mendatangkan manfaat dan berkesan di hati pembaca... sebab itulah setiap hari ada saja yang UNFOLLOW ! 

kalau 2 bulan sekali atau sebulan sekali takpelah jugak... tapi hari-hari tau! sayu je rasa hati... mungkin bagi sesetengah blogger follower tu tak penting kerana bukan semua follower tu baca blog kita... tapi bagi Mas penting, kerana itulah penguat semangat untuk Mas terus berblog!

tapi nak buat camne kan? Mas tak boleh paksa mereka untuk terus mengikuti cerita di blog ni... mungkin mereka dah bosan dengan entri-entri Mas yang tak best ni... terima kasihlah pada dia kerana pernah follow blog ni! Mas tetap hargai keikhlasan itu...

esok berapa orang lagilah yang unfollow? huhuhuuuu...

21 ulasan:

  1. kak mas jangan putus asa..
    citarasa seseorang berbeza beza..

    tapi kak mas tetap punya pembaca setia yang ramai kan :)

    teruskan berblogging ye kakak..
    slmt berbuka..

    BalasPadam
  2. siapa yang unfollow sini tu????

    jom unfollow dia balik! haihhh, geram betul dgn org yg suka unfollow nieh...

    BalasPadam
  3. mungkin diorang da delete blog tak kak? huhuhu...

    BalasPadam
  4. ehh ramai ke yang unfollow blog kak ? setakat ni saya hanya seorang je. kak mas kene fikir dan plan bagaimana nak tarik follower dan pembaca ke blog.

    BalasPadam
  5. jgn give up... semua entri best la kak...=)

    BalasPadam
  6. blog akk best !.. tpi zaty ja tk da msa nk msuk terjah .. tpi zaty tk akan unfollow MRS SECRETARY ni ..=)

    BalasPadam
  7. saye pon byk kali kene unfollow kak..
    sabo jela..
    sobsobsobs..

    BalasPadam
  8. sape kata blog akak tak besh?? nak kena lompang ke ape?? kita suka blog akak but jarang komen..

    semua entry akak besh gilak! leh dijadikan pedoman untuk orang cam saya nie..

    jangan putus asa kak Mas.. dugaan Ramadhan tu... :)

    happy Blogging!!

    BalasPadam
  9. at least mas follower ramai, saya ni kurang 100 lagi, hari ni ke semalam ada sorang unfollow, tapi saya tak kisah..takperlah..so dont worry..i tetap baca blog u..

    BalasPadam
  10. xpe akak..dun worry.. 1 pergi 10 mari..hihi..sy suka blog kak mas walaupun jarang tinggalkan komen.. selalu baca entry kak mas..jangan sedih2 tau... ramai lg nak baca tulisan kak mas..

    BalasPadam
  11. kak mas tamo sedih2 taw...saya datang follow belog akak..

    kak mas pun rerajin lah komen2

    BalasPadam
  12. Salam Mas, ada ehh yang unfollow? hmmm .. nampaknya Mas memang tajam la penglihatan, camner tau saya unfollow mas ni ehh .. hehehe.. v:P

    Hmm, nanti naik le balik, bukan semua blog akan bertahan lama.

    BalasPadam
  13. erkk.. knapa ckp cmtu... bg yg xknl kak mas. mybe diorang amek x endah crita kak mas. tp bg kami yg dh knal kak mas. we will keep to read your entry ntuk taw p'kmbgn kluarga kak mas..

    sbb kita mcm dh satu kluarga...

    BalasPadam
  14. ada juga follower yang macam tu.
    follow tak ikhlas la tu.
    hmmmm..
    ape?.
    dorang ingat dorang best sangat ke nak unfollow blog orang ni?..


    blog kak dah best.
    santai je..

    BalasPadam
  15. blog akak ok lah cuma perlu tambah lawak jenaka sikit hehehe. senyum akak mas =)

    BalasPadam
  16. Lex r kak mas...
    sorg unfollow..
    10 FOLLOW..
    huhuhu,,..

    BalasPadam
  17. chaiyok2..jgn cepat putus asa...

    Xpernah terfikir nak unfollow bila da follow

    BalasPadam
  18. terima kasih pada semua kawan2 yang bagi sokongan! Mas tak putus asa sebenarnya cuma sekadar luahan rasa je! harap kawan2 terus setia dgn blog Mas ye..

    BalasPadam
  19. tak brapa ingat bilangan follower skang ni..kalau dulu hari2 tengok jugak :)

    BalasPadam
  20. akak, di unfollow bkn sbb xbest.. sy pun 2hr lepas sorang unfollow, pastu 5org follow.. so, jgn sedey2 yer.. =)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com