mrs secretary

Selasa, 23 Ogos 2011

di sebalik nama Anonymous

Assalamualaikum...(^ ^)

Anonymous World by *miqulski on deviantArt

best ke bersembunyi di sebalik nama Anonymous... best kot bagi yang suka kondem dan kutuk blog orang lain... bagi dia ada saja salah kat blog orang lain... pantang blogger lain tulis lebih-lebih sikit, mulalah nak serang!

mula-mula berblog dulu Mas tak kisah sangat pasal cik Anon ni... sebab masa tu blog Mas belum dicemari lagi! tapi sejak kes isu menderma untuk bantuan rakyat Somalia tu, barulah Mas sedar apa masalah Cik Anon ni sebenarnya...

rupanya mereka ni sebenarnya takut dengan bayang-bayang sendiri... bak kata pepatah baling batu sembunyi tangan! baling berani tapi takut orang tahu dia yang baling! kalau betul nak perbetulkan kesalahan dan kesilapan orang lain, apa salahnya tunjuk rupa dan kutuk secara SIHAT... dia pun dapat pahala dan kita pun dapat perbaiki kelemahan! ini tidak, berselindung di sebalik nama Cik Anon atau cik Tanpa Nama...

tapi lepas kes derma tu, Mas memang tak layan dah komen-komen dari Cik Anon ni... Mas baca dan terus delete! biarlah dia nak komen berkali-kali pun... Mas cuma ucapkan terima kasih jelah sebab dia sudi lagi jengah blog Mas! maknanya dia dah suka blog Mas lah tu... 

11 ulasan:

  1. kikiki...betul la kan kak mas

    BalasPadam
  2. mereka tu penakut.. kalau nk hentam sekalipun nina xkisah tunjukkan sape diri sndiri.. xkan ada dendam pn..

    BalasPadam
  3. untungla ade anon jengah

    stakat ni takde anon berminat ngn iffah

    tggu gak ni

    BalasPadam
  4. jiwa dia meronta nak sakitkan hati org tu

    BalasPadam
  5. untunglah kak mas ada Anon singgah.. edi xda pom. blog edi blom dikenali ag la tu.. hehhe

    BalasPadam
  6. anon ni orang gila yg sakit jiwa sebenarnya..

    BalasPadam
  7. hehe wat bodo je sis ..layan depa pun tarak guna

    BalasPadam
  8. @trigyy
    takdelah untung mana pun! blog picisan je...heheheheee

    BalasPadam
  9. hoho..buat x tau je kak..lagi dilayan lagi mereng..
    fara pon penah jugak anon ni hinggap..kurang kasih sayang

    BalasPadam
  10. @cik najihah
    memang tak layan pun! lepas baca komen dia, gelak2 pastu delete terus...heheheeee

    BalasPadam
  11. anon ni romantic orangnya... dia concern lebih kita kita. haha, sebab tu sanggup datang ulang2 kali untuk terjah! susah2 je kan...tp xpela, anon ni manis dan romantic. hahah.

    kak mas sabar je k. buat dek. blogger kuat! :)

    Selamat Hari raya :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com