terkini dan sensasi

Sabtu, 6 Ogos 2011

hati-hati bila menulis

Assalamualaikum...(^ ^)

Writing by after-the-party on deviantArt
memang benar kita bebas menulis dan bebas mengeluarkan pendapat... tapi kita kenalah berhati2 jugak, takut menyinggung hati mana2 pihak dan menimbulkan salah faham! biarlah apa yang kita tulis tu berasaskan fakta dan bukti yang kukuh! at least kita tak dipersalahkan nanti...

sebab tulah Mas lebih suka menulis sesuatu yang bebas... yang boleh dikongsi dengan pembaca! rasanya penulisan sebegitu lebih selamat kan? semuanya berkisarkan hal peribadi dan kisah dan teladan yang berlaku di sekeliling kita!

asalkan penulisan Mas ini boleh diterima dan tidak menyinggung hati sesiapa... terutamanya para pembaca blog Mas...

14 ulasan:

  1. betol tu kak

    takot je kene samannnn

    BalasPadam
  2. sangat setuju dengan akak ;)

    BalasPadam
  3. Kita perlu sentiasa diingatkan.. Tak begitu?
    TERIMA KASIH kerana mengingatkan..
    Huhuhu..

    Pejabat cuti, Blogger pun cuti ke?

    BalasPadam
  4. follower anda bernombor cantik.. 1234..hahaha..

    *sori komen takde kene mengena dgn entry.. hahaha

    BalasPadam
  5. em... sy setuju tu.... di bulan ramadhan nie jgn lak ada y suka bergosip... heheh...

    BalasPadam
  6. nak terasa jugak.hehehe..

    BalasPadam
  7. betul betul betul (gaya upin ipin lak)

    BalasPadam
  8. aa setuju2..sbb kdg2 ada org menulis tanpa mmikirkan apa yg org lain rasa..huhuu

    BalasPadam
  9. skg ni susah. dlu2 xpe jee

    BalasPadam
  10. yup kdg2 tanpa sedar dengan penulisan buat org lain terasa hati

    BalasPadam
  11. btol jgk ckp akk tu, edi kena ati2 jgk ni..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com