terkini dan sensasi

Isnin, 15 Ogos 2011

kemenangan pertama!

Assalamualaikum...(^ ^)

sepanjang Mas berblog, banyak juga Mas join contest ataupun GA... bukan harapkan kemenangan sangat! sekadar mencuba nasib, mana tau bertuah kan? kalau tak menang pun takpe, janji Mas puas... 

baru ni Mas ada join GA Eqbalzack : The Colours of Ramadhan... tak sangka pulak dipilih sebagai salah seorang daripada pemenang! walaupun hanya menang hadiah saguhati tapi Mas tetap puas hati... at least berbaloi juga kerajinan Mas join contest atau GA!

hadiah yang dimenangi pun dah diterima... yang paling berbaloinya siap dapat kad raya dan badge lagi! terima kasih pada eqbalzack.com atas hadiah-hadiah tersebut... jom tengok hadiah yang comel tu!

kad raya sign by eqbalzack... terharu!
hadiah yang dimenangi ialah tasbih... pastu dapat kad raya dan badge

9 ulasan:

  1. Wah bestnye...
    Tahniah!! :)

    BalasPadam
  2. tahniah kak.

    kak jemput gak contest sy. dah dekat deteline ni.

    BalasPadam
  3. tahniah kak. best sangat dapat hadiah :D

    BalasPadam
  4. tahniah kak.. moga ada kmngan kali ke-2 .. hehhe

    BalasPadam
  5. cantiknya.... :D

    tahniah akak :D

    Nina tak pnah menang pape pn :)

    BalasPadam
  6. wahh bestnya.. tahniah kak..
    sy join GA x prnah btuah.. huhuhu...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com