terkini dan sensasi

Rabu, 3 Ogos 2011

mama hari ni birthday Arfan...

Assalamualaikum...(^  ^)

perbualan pagi tadi..

Arfan : mama, hari ni birthday Arfan kan?

mama : hurmmm.. betullah tu! kenapa?

Arfan : balik kerja nanti mama beli kek ye.. 

mama : ok, nanti mama beli.. tapi kita potong kek tu malamlah ye! sebab mama, babah dengan kakak puasa! 

Arfan : ok, mama beli kek Ben 10 tau!

tak sangka pulak dia boleh ingat birthday dia.. budak² kan, kadang² mana ingat sangat! yang tak menahan tu siap minta belikan kek Ben 10 lagi, memang peminat tegar Ben 10 ni.. jadi balik kerja ni kenalah belikan kek untuk dia.. lepas berbuka nanti boleh potong kek!

5 tahun dah usia dia tahun ni.. harapan Mas semoga dia jadi anak yang soleh, hormat kepada orang tua dan berjaya di dunia dan akhirat! 


SELAMAT HARI LAHIR ARFAN ZAQUAN
mama love you so much..

9 ulasan:

  1. selamat hari lahir ARFAN ZAQUAN ;)

    BalasPadam
  2. hepi besdeyy adik^^

    Salam ramadhan dan selamat berpuasa :) Baru sempat nak wish dekat sini^^

    BalasPadam
  3. eppy bornday arfan :)

    minta mama kek yg 3 kilonyer hehe besarrr punyer..

    moga jadi anak yg mendengar kata dan berjaya dalam hidup..insyaAllah..

    BalasPadam
  4. happy birthday dear arfan.. semoga menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat :)

    BalasPadam
  5. Selamat hari lahir Irfannn ! :)

    BalasPadam
  6. hepy befday arfann... :D

    BalasPadam
  7. selamat hari lahir adik kecik..~

    BalasPadam
  8. mesti dia dh lme tgok surat branak dia. sbb nk kek ben 10.. hehhe

    BalasPadam
  9. ishhh..5 thn dah ben 10 mak tam nih...nnt mak tam kasik belanja eskrem ek...he3

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com