terkini dan sensasi

Jumaat, 19 Ogos 2011

menang lagi!

Assalamualaikum...(^ ^)

Love win by Alephunky on deviantArt

inilah yang dikatakan rezeki Ramadhan kan... tak sangka pula penyertaan kali kedua dalam Giveaway Aidilfitri Eqbalzack membuahkan hasil... alhamdulillah, kemenangan untuk kali kedua! 

memang ramai blogger-blogger yang hebat dan kreatif menyertai GA ni... tapi tak sangka sungguh Mas boleh menang tempat kedua! bagi yang belum tengok penyertaan Mas, boleh klik sini... hadiah yang bakal Mas menangi adalah duit raya RM20 dan souvenir (limited edition-Hari Raya) from eqbalzack.com!

sekali lagi jutaan terima kasih pada Abg Eq kerana pilih Mas lagi sebagai pemenang!

tahniah juga pada blogger lain yang menang...

11 ulasan:

  1. yeh yehhhh tahniah mas!! rezeki bulan Ramadhan kan kan kan..alhamdulillah

    BalasPadam
  2. tahniah kak mas :)
    rezeki..rezeki...

    BalasPadam
  3. hooo... jelesnya. lama dah kak liza tak join gvaway eqbal. tahniah mas.. rezeki Allah nak bagi. Alhamdulillah.

    BalasPadam
  4. Wahhh! Dapat duit raya. Congrate! ;)

    BalasPadam
  5. waa. mnang lagi... rzeki taun ni.. hehhe..

    BalasPadam
  6. wahhh~ untunglaaa~ ehehehe... tahniah kak mas~ ;)

    BalasPadam
  7. waaahh bestnye kak.. jeles lak

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com