mrs secretary

Selasa, 2 Ogos 2011

Menu yang direquest!

Assalamualaikum...(^ ^)

Sekarang dah selamat sampai kat rumah di Salak Tinggi, perjalanan yang agak memenatkan. Jam 4.30 petang baru sampai, sekarang pun dah selesai masak tunggu nak berbuka je.

Hari ni hari terakhir Mas boleh masak sendiri pada hari bekerja sebab masih bercuti. Bila dah bekerja nanti, memang tak sempat. Beli je di bazar Ramadhan, hari minggu baru boleh masak. Mas masak menu ringkas je hari ni, itu pun menu yang diminta oleh anak² Mas.

Orang yang tak puasa suruh masak Daging Black Pepper, orang yang puasa pulak suruh masak Udang Goreng Pasti Sedap. Yang tak puasa tu bukan main lagi, nak makan yang sedap² je. Hehehee!



Selamat Berbuka!

7 ulasan:

  1. dh kyng ni kak..
    alhamdulillah..
    hehe

    BalasPadam
  2. wan lebih sukakan udang goreng biasa biasa!!..

    selamat berterawih kak :)

    BalasPadam
  3. eh menu kite sama..udang! :)

    nnt nak buat juga daging black pepper tu kak mas..ermmm yummeh :)

    BalasPadam
  4. @Ezy Chiaki
    alhamdulillah...akak pun kenyang gak!

    BalasPadam
  5. @PinKy MoMMa
    sama ke? hehehehe...kebetulan!
    cubalah, itu pun anak akak yg request..

    BalasPadam
  6. Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk terliur membaca entri ni.. =..='

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com