mrs secretary

Isnin, 22 Ogos 2011

my favourite number... ada ong tak?

Assalamualaikum...(^ ^)

lagi sekali rasa malu nak buat entri pasal jumlah pageview ni... orang lain dah ratus ribu tak kecoh pun kan? Mas ni baru 80 ribu lebih dah nak buat entri! kenalah cakap camni dan sedar diri kan, manalah tau ada yang tak puas hati nanti... cakap Mas riak dan berlagak!

tapi memandangkan ini untuk kepuasan berblog, Mas update jugaklah! terima kasih pada semua pengunjung setia atau separa setia blog ni... tanpa kalian tak mungkin blog Mas berada pada tahap ini! 

lagipun nombor 7 dan 8 ni nombor favourite Mas... cantik kan nombornya! ada ong tak? heheheeee... gurau je! ini cumalah satu bonus bagi blog Mas...

v

v
v

v


jumlah inilah yang tidak mematahkan semangat Mas untuk terus berblog...

13 ulasan:

  1. npe tak lapan sembilan

    hehe

    bgusla kak

    y penting hati kite

    anon tak penah hentam ifa

    nmpk sgt blog ifa tak best

    BalasPadam
  2. lawa nombor..hehehe.

    wan pon suka nombor 7 and 8.
    tahniah.
    pageview wan seket jaa..
    hehe

    BalasPadam
  3. wahhh bestyerr....tahniah :)

    BalasPadam
  4. yang beratus ribu tu biarkan je kak.. cantiknya nombor 87878 tu.. teratur je

    BalasPadam
  5. cantik je ssunan tu.. hehhe

    BalasPadam
  6. kak mas tu no tarik lahir eh hehehe...terus berblogging..kita berblog utk suka suka bukan utk mencari musuh kan :)

    BalasPadam
  7. cntik no tu :)
    akak .. kad raya dah sampai..

    thanks... !

    malu lak.. tulisan nina cakar ayam jeee... *.*

    BalasPadam
  8. No feberet kita sama la kak Mas ! :)

    BalasPadam
  9. hehe..

    tahniah kak....

    keep it up..;)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com