terkini dan sensasi

Jumaat, 26 Ogos 2011

photoshoot pra RAYA... sendirian berhad je!

Assalamualaikum...(^ ^)

semalam dah ambil baju raya kami yang sedondon tu dekat tailor... sejak berkahwin, tiap2 tahun memang kami akan buat baju raya sedondon! nampak ceria sikit kan?

masa dok try baju2 tu, tiba2 tergerak hati nak buat photoshoot pra raya... sajalah nak abadikan gambar sebelum hari raya di rumah sendiri! Mas kalau photoshoot buat sendirian berhad je... takdelah sampai nak upah mana2 photographer pun! tak mampulah... lagipun sekadar nak bergambar sebagai kenangan!

jadi berbekalkan kamera Nikon D3100, maka terhasillah gambar2 ini... gambar terpaksa di letak black and white kerana tak nak dedahkan lagi warna baju raya kami... tak suspenlah nanti! tunggu 1 Syawal baru boleh didedahkan kepada umum... macam bajet artis je!

bermaaf-maafan dulu
maafkan ayang atas semua salah dan silap
kakak simpan tau duit raya ni...
arfan nak duit raya jugak ke?
terima kasih abang... tahun depan bagi lagi!
wajiblah ada gambar satu keluarga

13 ulasan:

  1. gmbr berempat tu sapa yg snap? hehe...

    BalasPadam
  2. bestnya buat photoshoot pre raya sendiri

    apapun, selamat hari raya aidilfitri

    BalasPadam
  3. siap ade pre rayo lagi

    erk tau2

    wane merahkan?

    BalasPadam
  4. wah mas bestnya dh dpt shoot baju raya...sy lum sbb baju ada kt kg...huhu

    BalasPadam
  5. @Iffah Afeefah
    saja je dik, buat kenangan masa hadapan!

    merah??? maybe yes maybe not..heheee

    BalasPadam
  6. wahhh bestlah akak da siap ade pra raya g....hehhe

    BalasPadam
  7. wah. dh photoshot. tp msti sbb suami kak mas x dpat braya b'sama kn..

    BalasPadam
  8. wah, bagusnya? ini tiap tahun lah ada photoshoot sebagai kenangan? seronok. nnti anak2 dah besar, mesti diorg terkenang balik :) saya and family tak pernah tgkap gmbar raya....wuuu

    BalasPadam
  9. woooo..suspen je kaler baju.
    hehehe.

    bila hari raya nanti.makin banyak la gambarnya kak kan?

    kak!.wan dah dapat kad raya..nanti nak buat entry tu :)
    thanks kak.
    kak tak da silap ngan wan.

    BalasPadam
  10. betul....gambar tuk simpanan masa depan...nanti tengok senyum senyum aje...=D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com