terkini dan sensasi

Jumaat, 12 Ogos 2011

posmen kat Salak Tinggi ni mogok ke?

Assalamualaikum...(^ ^)

pinjam google
 pelik sungguh Mas dengan posmen kat Salak Tinggi ni... diaorang ni mogok lapar ke? taulah bulan puasa... dah dekat 2 minggu sepucuk surat pun tak menjengah masuk dalam peti surat... kesian peti surat tu, letih menunggu... bak menunggu bulan jatuh ke riba!

akibatnya, banyak barang yang dihantar kepada Mas pending begitu sahaja... tanpa Mas mengetahui untung nasib barang tu dan untung badan Mas... kalau Mas beruntung dapatlah semua barang2 tu, kalau tidak batang hidung barang tu pun tak nampak... nilah antara barang2 yang masih belum muncul2!
  • baju kelab blogger Ben Ashaari... mau nangis wooo kalau tak dapat!
  • hadiah GA dari eqbalzack.com... sedihnya kalau tak sampai, dahlah kemenangan pertama setelah banyak kali join GA dan contest
sekarang ni Mas hanya mampu menanti dan menanti! moga ada rezeki Mas untuk dapat semua barang2 ni... berkat bulan Ramadhan yang mulia ni kan? 

encik posmen... tolonglah hantar barang2 Mas ni cepat sikit ye!
 

12 ulasan:

  1. huhuhu.. mcm kbetulan plk edi tnya kt FB.. hehhe

    BalasPadam
  2. esok lusa sampai la sis.. sabar yer... jgn nak mengamok tua.. ntah2 posmen tu kumpul banyak2 dulu barang sis kut.. pastu hantar sekali gus.. hehehe

    BalasPadam
  3. kalau takde jugak

    kene g kat pejabat pos

    tnye sal ni

    kekdg dorg tlps pandang

    BalasPadam
  4. waaa...
    kes bahaya ni..
    haha..bagai pungguk rindukan bulan..cewahhh..haha


    btw,new hupdate,hehe

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/08/spontaneous-friday.html

    BalasPadam
  5. insyaallah ada la barang tu nanti..doa2 moga en posmen datang minggu depan ya..

    BalasPadam
  6. sabo la kak. nanti sampai la semua tu :D

    BalasPadam
  7. lah sis tak tau ye?lagi beberapa hari nak puasa,pos sebelah restoran R&b kat kosmopleks terbakar,habis semua motor,van,dan may be document too,terbakar.sampai restoran R&B pun berasap.my officemate dahlah tgu abah dia dari ipoh kirim fotostat sijil2 sekolah utk dia further study kat uitm.elok je dia nk ambil sijil, ada garisan polis,pos tu kena post mortem.hurm sampai hari ni still tak buka.tak taulah diorg pindah sementara kat mana

    BalasPadam
  8. @||aLeaSaRa||
    ye ke dik! adusssssss...habis leburlah semua barang2 akak ni!

    memang akak tak tau pun pasal hal ni... habis camne kita nak check barang2 kita sampai ke tak?

    BalasPadam
  9. sabar, insyaallah, esok lusa sampailah tuh.

    BalasPadam
  10. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com