mrs secretary

Selasa, 16 Ogos 2011

terharunya dapat kad raya ni!

Assalamualaikum...(^ ^)

balik kerja tadi terus check peti surat... ada sepucuk surat!

apa lagi terus excited nak buka... sekali tengok kad raya dari blogger Ezahd aka solomolo! dah agak dah sebab dia ada bagitau dah pos kad raya untuk Mas... rasa seronok sangat! ini adalah kad raya kedua yang Mas dapat selepas kad raya dari Abg Eqbalzack...

tapi ada yang buat Mas terkejut dan terharu... bila buka je sampul kad raya tu, tak sangka pulak ada sampul duit raya untuk anak2 Mas! terima kasih 20 juta kali untuk Ezahd... seronok anak Mas dapat duit raya! siap tanya lagi siapa yang bagi...

terima kasih lagi sekali Ezahd... 
anak2 akak, Atikah dan Arfan kirim salam! 
mereka cakap 'thank you very much abg Ezahd'....

12 ulasan:

  1. Alhamdulillah...
    memang niat nak bagi duit raya utk anak2 akak...

    BalasPadam
  2. xde org pon nk bg kad raya kat saye..
    sobsobsobssss

    BalasPadam
  3. waaa
    besnye kak
    dah lame asenye x dpt kad raye..hihihi

    BalasPadam
  4. akkkkkkkkk..
    pe fb akkkkkk..
    nk bg alamat ni..
    hihik..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah. ades.pc jeles, xdpt kad rya dr sesiapa pun..huhu;)

    BalasPadam
  6. @solomolo
    mekasih sekali lagi..
    moga murah rezeki Ezahd!

    BalasPadam
  7. @Ezy Chiaki
    alaaaa...janganlah sedih!
    nanti akak bagi ek..

    BalasPadam
  8. @aimie amalina
    akak pun dah lama..
    ni baru kad raya kedua yg akak dpt!

    BalasPadam
  9. happynya anak2.. moga solomolo murah rezeki & cepat jodohnya..ehhh! single lagikan??

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com