terkini dan sensasi

Rabu, 24 Ogos 2011

wordless wednesday [25]

Assalamualaikum...(^ ^)

sikit je tahun ni... bajet ciput! semua kena kasi potong maaaaaa... huhuhuuuu


14 ulasan:

  1. yeyyeyeyye
    nak duit raya

    BalasPadam
  2. tak dapat tukar duit tahun ni, huhu

    BalasPadam
  3. rasanya macam nak sama jugak dengan kita..hehe

    BalasPadam
  4. biar ciput asalkan ikhlas akak ...;)

    BalasPadam
  5. hai duit raya... saya di sini.. hehe

    BalasPadam
  6. Duit raya..dah tiba time kita pula memberi..dulu2 kita menerima..kecuali dari Incik suami kan..:)

    BalasPadam
  7. salam...mama nak duit raya boleh...:)

    hehehe...

    BalasPadam
  8. nak duit raye..he3.sy pun baru tukar duit raya rini...

    BalasPadam
  9. ye ke bnyk tu je? tak rmai ke yg dtg umah kak mas nnti. tp bgus jgk. xda la bzir sgt kn.. hehhe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com