terkini dan sensasi

Rabu, 7 September 2011

Baru nak upload gambar raya

Assalamualaikum...(^ ^)

Hari ni dah 9 Syawal, tapi baru terhegeh² nak upload gambar pagi raya 1 Syawal. Bukannya malas atau takde masa nak upload tapi kamera tertinggal di kampung husband. Nasib baiklah kakak ipar baru balik dari kampung semalam, jadi kirim dengan dia jelah. Kalau tak alamatnya raya haji nantilah baru boleh upload, hehehee!

Jadi layankan jelah gambar² raya Mas dan adik beradik di kampung. Memang meriah giler, macam² posing maut ada! Maklumlah, semuanya berangan nak jadi artis.









14 ulasan:

  1. kite tak de gambar raya pon. hehe ;p

    BalasPadam
  2. selamat hari raya MAS...happy family ...nice

    BalasPadam
  3. weeee
    merah sedondon gitu kak mas..
    hehehehe

    BalasPadam
  4. kak mas cantik!!! :D hehe saya takde gambar raya pun.sedih.

    BalasPadam
  5. kalau thn dpn my kawen mcm mane la gamaknye ye..

    xdpt dah beraya ngn kwn2...T_T

    BalasPadam
  6. besar jgk family nie.. hehhe

    BalasPadam
  7. besar juga familynya..seronok bila dapat kumpul ramai2 cam ni

    BalasPadam
  8. salam mas...wah merah nyer sedondon lg...feveret color mama ni...

    selamat hari raya mas...:)

    BalasPadam
  9. cantik laa kale merahh..sukeee ^_^

    BalasPadam
  10. MTT pon baru nak kumpol nk hupdate entri sikit sikit ni..Tak tahu mana nak mula..Hehe :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com