terkini dan sensasi

Rabu, 21 September 2011

FREE SEATS are here!

Assalamualaikum...(^ ^)

gambar dari web AirAsia
yang dinanti2 telah tiba! bolehlah rancang2 mana destinasi percutian untuk tahun depan... dah lama Mas simpan impian nak pergi Bandung!  boleh shopping sakan... 

Mas dah try check tiket ke Bandung untuk kami 4 beranak cuma RM420 pergi dan balik... sangat berbaloi kan? so far Mas berpuas hati dengan harga tiket dan servis dari AirAsia ni... walaupun luggage dan makan kena bayar tapi biasanya kami tak guna servis tu... Mas lebih suka travel backpack je dan isi perut siap2 sebelum naik flight! jadi Mas dah boleh jimat di situ...

setakat ni Mas dah 4 kali travel dengan AirAsia... semuanya Mas beli tiket sewaktu promotion free seat ni! memanglah susah sikit nak dapat tiket promotion tapi kenalah usaha sikit... hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih kan?

bagi kawan2 yang dah merancang nak pergi bercuti pada tahun hadapan bolehlah booking tiket mulai hari ini hingga 25 September 2011... waktu travel adalah mulai 3 May 2012 hingga 27 Oktober 2012!

tengah usha2 tarikh nak ke Bandung ni... esok lusa bolehlah booking! heheheheeee

12 ulasan:

  1. Biar betul? Akak check dah termasuk tax dll ke?

    Sy baru buat ke Langkawi...3 dewasa, 1 kanak2 & 1 baby pun dah RM520.

    tp tak lepas nk membayar...lama sangat sangkut :(

    BalasPadam
  2. bestnya...iz belum pernah cuba lagi booking2 tiket nih....

    BalasPadam
  3. salam mas...wah best promotion ni...mama pun cadangnya nak ke bandung juga tahun depan terlanjur ada promotion mcm ni baik grap cpt2....okay mari kita cpt2 booking ye...:)

    BalasPadam
  4. @Aku Ibu Muda
    termasuk semua sekali lah tu!
    adik punya mahal sebab ada baby kot, baby kan takde harga promotion!

    BalasPadam
  5. teringin nak holiday n kejar ticket murah tp xtau bila tarikh free. :( nnti kak mas pergi jangan lupa update gambar ya. :)

    BalasPadam
  6. akak, leh explain sikit tak, travel backpack tu cemana...hihi

    sbb duk fikir kalau tak amik luggage cemana nk bawak barang..

    ke kalau kita bwk backpack...tak dikira sbg luggage? boleh bawak naik atas? camtu ke?

    sorry ye byk tanya :)

    BalasPadam
  7. @Aku Ibu Muda
    kalau bawak backpack boleh bawak naik atas flight...tapi tak boleh lebih dari 7kg!

    travel backpack ni senang, angkut je sorang satu! nanti kalau ada barang2 yg shopping kat langkawi tu semuanya boleh bawak naik atas...

    kalau guna luggage rugi, bayar mahal!

    BalasPadam
  8. kasi 5 seat yea.. edi satu.. hahahk3

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com