terkini dan sensasi

Khamis, 29 September 2011

giveaway ANUAR ZAIN vs SITI NURHALIZA

Assalamualaikum...(^ ^)

suka join GA eqbalzack [dot] com ni, semua hadiah dia best! jom join kawan2...

klik banner untuk join
pada suatu malam terjadinya perbualan secara tak sengaja antara penganjur GA dan peserta GA... bukan nak bodek untuk menang ye! hehehehee..
(abg EQ pinjam gambar sat ye...)




9 ulasan:

  1. follow sini.... cover album siti ni ada kureng sikit. Nasib lagu best...

    BalasPadam
  2. salam mas,
    adeii..pic abg eq kena cilok..hehe
    abg eq akan linkkan entry ni kat blog ok...terima kasih join GA abg eq lagi ni..

    BalasPadam
  3. so kreatif... semoga berjaya...

    BalasPadam
  4. ahahhaha, patut la macam kenal muka laki tu. abang eq rupanya :D

    BalasPadam
  5. gud luck kak mas....very kreatif...like it

    BalasPadam
  6. waaaaa.

    best of luck !

    ^____________^

    BalasPadam
  7. memang kreatif...

    all the best ya!!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com