terkini dan sensasi

Isnin, 12 September 2011

hilang yang sukar dikesan!

Assalamualaikum...(^ ^)

tengoklah tu, asyik kosong je!

kawan-kawan selalu blogwalking dari mana? Mas lebih suka blogwalking dari reading list kat dashboard tu... lebih senang dan mudah nak tahu siapa yang update entri! dari bloglist memang wajiblah terjah setiap hari... semua tu blog wajib baca!

tapi dah hampir 2 bulan lebih reading list kat dashboard tu hilang entah kemana... tak pernah muncul walaupun telah diseru dan dimandrem beberapa kali! refresh je jangan cakaplah... sehari dekat berpuluh malah beratus kali refresh, tapi tetap tak keluar jugak! nak kata cuti raya mustahillah, sebab sebelum puasa lagi dia dah cuti...

jadi memang susahlah nak blogwalking... terpaksalah jengah dari bloglist blogger lain! tak pun balas je kunjungan dari blogger yang sudi singgah ke blog Mas!

ada alami macam ni tak? susah kan, tak tahu nak buat apa dah... APA PUN TAK BOLEH!!!

21 ulasan:

  1. uik kalau buka via mozilla pun tak jadi ke kak mas?

    BalasPadam
  2. apesal dashboard akak beza ngan kita punya eh??

    BalasPadam
  3. pernah alami...tp sementara je, selalu nya refresh berulang kali nanti timbul semula

    BalasPadam
  4. @cik Ida
    apa yg bezanya??
    rasanya dari dulu dah dashboard camni, ada yang lagi baru ke?? huhuhu

    BalasPadam
  5. @Aku Ibu Muda
    masalahnya yg ni tak timbul2 jugak! huhuhuuuu

    BalasPadam
  6. Mak aihhh lama tu dekat 2 bulan hilang..Selalunya kalau refresh dia akan ada balik..Masalah besar ni kak Mas.. Hehe :D

    BalasPadam
  7. @BeloG MTT
    tulah dik, memang dah lama dan memang masalah besar ni!
    penat dah akak refresh tapi tak mau jugak!

    akak pun tak tahu mahu buat apa dah...huhuhuuuu

    BalasPadam
  8. kite guna chrome.. tu pasal lain kot.. :)

    BalasPadam
  9. @cik Ida
    akak pun guna chrome jugak!
    rasanya mesti ida guna interface yang baru tu kan?

    BalasPadam
  10. dashboard wan pun dah hilang.
    susah betol nak blogwalking.
    pakai bloglist kat blog wan and kat blog kawan je bila nak blogwalking.

    BalasPadam
  11. slalu gak jd cemni..tp xde la meleret smpi berbulan..biasa klu pg bukak dashboard jd cemni, ptg dh oke..hihi =)

    BalasPadam
  12. sllu sngt jdi mcm ni ...=..=... tpi kena refresh bnyak kli bru ok ...

    BalasPadam
  13. @Syazwan Che Deraman
    kita senasiblah...
    apa yg harus kita lakukan? huhuhuuu

    BalasPadam
  14. @YanaMIB
    sekali sekala takpe!
    tapi akak punya ni memang dah berbulan...tak muncul2 langsung!

    BalasPadam
  15. @☀ Izzaty Hedry☀
    kalau refresh ok, takpelah!
    akak punya ni, refresh lah beratus kali pun...tetap camtu!

    kena kipnap dek jin kot...huhuhuuu

    BalasPadam
  16. my dashboard pun kdg2 jd cmtu, tp lepas dua tiga kali refresh dah okay dah hehe

    BalasPadam
  17. Erkk hilang ke? Tak perasan lak saya punya ..

    BalasPadam
  18. Selalu gak jadi... selalunya mama tekan mana2 folder lain dulu.. misalnya edit post.. dan pastu tekan blk ke dashboard.. selalunya jadi..:)

    BalasPadam
  19. haha sama la kak hilang gak.. bw ikot bloglist jep

    BalasPadam
  20. huuhuhuhu
    sama la kak
    betol2
    ape pon x bole
    huhuhu
    x pe..sy selalu mai sini...=]

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com