terkini dan sensasi

Khamis, 22 September 2011

kerana mereka...

Assalamualaikum...(^ ^)

pernah ada ketikanya mood berblog hilang entah kemana... serba tak kena dibuatnya! fikirlah 24 jam pun nak update entri apa tapi mood tu tetap ke laut... serulah berapa banyak kali pun! kadang-kadang sampai terfikir nak biarkan je blog ni usang dimamah waktu! tak pun tutup je...

tapi semangat tu tiba-tiba datang tanpa diundang setelah sesi terjah ke blog kawan-kawan... rasa seronok dan terhibur baca entri mereka yang pelbagai cerita dan kisah! masa itulah mood kembali ceria dan idea datang mencurah-curah... maksudnya bernyawa lagilah blog Mas!

bagi Mas, salah satu faktor yang menjadi pendorong untuk terus berblog adalah kawan-kawan blogger... kunjungan mereka tanpa erti jemu ke blog Mas menjadi penguat semangat! jadi buat apalah kita nak ada rasa dengki sesama blogger kan? patutnya kita sedar mereka itulah yang banyak membantu kita untuk terus menulis entri di blog!

ingatlah, tanpa mereka mustahil blog kita boleh dikenali dan terus dikenali... 

kerana mereka Mas terus berblog... terima kasih semua!

13 ulasan:

  1. brtul tu akak :)

    erm...jgn berhenti berblog ye :)

    BalasPadam
  2. tahnaiha MAs ..teruskan menulis... ;))

    BalasPadam
  3. kak mas! :D saya pun sama. sy jd ada mood untuk berblog bila ada nya mereka! kak mas juga! :D terima kasih kak mas!

    BalasPadam
  4. betul setuju..berblog kalau dapat kunjungan rakan rasa sangat seronok..bantu membantu kan lebih elok.

    BalasPadam
  5. ye mas teruskan berblogging...saya suka baca blog mas =)

    BalasPadam
  6. btol 2...tanpa mereka blog kita sunyi....

    BalasPadam
  7. tanpa teman2 blogger sapa la kita kan..

    BalasPadam
  8. tp edi sori kt akk. edi jrang ke blog akk.. huhu

    BalasPadam
  9. salam mas...betul tu tanpa teman blogger siapa lah kitakn...kekawan kat alam maya ini memberikan kita satu suasana yg meriah bila sesama kita saling berhubung melalui blog ni...semua cerita dpt kita temui di dlm masa kita berblogging ini semoga kita akan terus sentiasa berhubung antara satu sama lain...:)

    BalasPadam
  10. beetooolll...dulu penah jgk rasa nk delete belog sy..tp syg plak bila pk byk kwn baru yg sy dpt from blogging..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com