terkini dan sensasi

Khamis, 15 September 2011

lagi power, lagi best!

Assalamualaikum...(^ ^)

bagi peminat kereta MyVi pasti teruja kan? hari ini MyVi 1.5 telah berada di pasaran... jadi bolehlah ke perodua branch yang berdekatan untuk tengok... manalah tau ada yang dah plan nak tukar kereta baru ke? 

bagi Mas memang nampak smart... tapi kena tengok depan2 baru tau menarik ke tak kan? walaupun kat hati dan pasang angan2 nak tukar MyVi lama Mas tu ke MyVi 1.5 ni tapi husband awal2 lagi dah cakap tak perlulah... dia kata kalau nak beli baru lebih baik beli kereta yang lagi besar! nampaknya hanya mampu tengok dan lihat jelah...

pada kawan2 yang berminat tu cepatlah pergi serbu perodua... terus tempah je!

smart kan? warna kuning diraja gitu...

ambil gambar kat surat khabar je... nak masuk website perodua, under maintainance pulak!

18 ulasan:

  1. hati dah cair nengok nie

    tapi poket pulak dah bocor..

    huhu..

    BalasPadam
  2. kuning itu cantikkkkkk ;)
    beli mpv kak mas hehehe

    BalasPadam
  3. hari tu on da way balik ke ipoh ternampak kete myvi ni atas lori...siap berselubung..nak surprise2 kot..

    BalasPadam
  4. saya teruja gila tgk myV baru. bentuk dia ala2 honda jazz pun ada kan! :)

    BalasPadam
  5. tapi depan dia tu macam pelik sebenarnya...

    BalasPadam
  6. tak minat myvi...sebab bonet kecik...hihii

    BalasPadam
  7. Smarttt ! Tapi nape nampak Myvi baru atas jalan tak smart ehh kak ? =..="

    BalasPadam
  8. cntik..nmpak lg smart,btul...baik amik yg lgi besar je...klau ada bajet lbih bru leh tukar myV 1.5 nie :)

    BalasPadam
  9. woahh..byk brul versi myvi nih.hu3

    BalasPadam
  10. eyhh. maybe color kuning yg buat MyVi jadi cool ;) it's nice!!

    BalasPadam
  11. cair lak jiwa tgk warna kuning...mmg menarik

    BalasPadam
  12. kuning...sensitif kaler ni.. ahakss

    BalasPadam
  13. amboi. myvi lagi? hihik3.. gurau2.. beli BMW plk ke. hihi

    BalasPadam
  14. dr pandangn depan cantik..belakangnya kurang menarik...

    BalasPadam
  15. weeeewiiittt
    sudah tgk iniiiiii!=]
    waalllah
    cun!

    BalasPadam
  16. teros tempah je?

    macam buat baju raya la pulak?

    BalasPadam
  17. mas... my v bonet kecik, agak tak sesui bagi kami yg always travel jauh JB-K Terengganu

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com