mrs secretary

Jumaat, 30 September 2011

persiapan untuk esok!

Assalamualaikum...(^ ^)

seperti yang Mas war-warkan dalam entri ini, esok adalah harinya... hari ini Mas dah pergi ke Kementerian yang anjurkan program ini untuk ambil t-shirt dan kupon! yang paling bestnya, setiap kupon tu ada cabutan nombor bertuah... harap2 bertuahlah esok!

kalau ada kawan2 blogger yang join program ni esok, bolehlah kita jumpa kat sana ye... kalau terperasan Mas tu tegur2lah! boleh kita jalan sama2 nanti... 

tak sabar nak tunggu esok!

buku program dan kupon

t-shirt percuma... ada warna pink, biru dan putih! Mas ambil warna pink dan biru...

8 ulasan:

  1. it is listed as a best programme :)
    jgn lupa kongsikan di blog cerita sewaktu disana besok ya :)

    BalasPadam
  2. yay. have fun ya kak mas. tapi hati2. jangan dipecut nnti terseliuh kaki :)

    BalasPadam
  3. waaaaaa
    selamat2 bertuah akak!
    hehehe
    comei jek baju tu

    BalasPadam
  4. rajinnya akak! all the best untuk esok~

    BalasPadam
  5. harap harap la ada member blogger kan kak?

    heheh
    seronoknya.

    BalasPadam
  6. salam mas...semoga berjaya dlm cabutan no bertuah tu...:)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com