mrs secretary

Rabu, 14 September 2011

saya dan awak [12]

Assalamualaikum...(^ ^)


saya : awak, ada orang cuba mengorat saya tadi!

awak : ngorat?? hurmmm... biarkan dia!

saya : awak tak cemburu ke??

awak : nak cemburu apanya... bukan dia dapat awak pun! sekadar ngorat je...

saya : memanglah tak dapat tapi tak kanlah awak tak cemburu langsung...

awak : saya tak akan cemburu membabi buta... lagipun orang tu sekadar ngorat je, bukannya dia dapat rampas awak dari saya! ngoratlah selagi dia boleh... setahu saya dia tak akan dapat awak sebab saya tahu awak sayang saya seorang je!

saya : heheheheee... betullah awak! yang penting kita saling sayang menyayangi...

dalam perhubungan itu apa yang penting kejujuran... kalau ada orang lain yang cuba menganggu hubungan kita janganlah layan, pasti perkara yang tidak diingini tak akan terjadi kan? yang paling utama saling percaya mempercayai, jangan terlalu cemburu buta!

11 ulasan:

  1. owh ai suka lagi entry ni kakakku..baca smpai sengih sengih..feel bagi pihak pulak jadinyer hahaha..

    kejujuran sgt penting!

    BalasPadam
  2. heee , asalkan kita jujur dan percaya di antara satu sama lain , tak akan jd masalah pun kan :)

    BalasPadam
  3. tapi kadang2..frust jugak jawapan yg awak berikan tu..sebenarnyer saya saje nak mengetest awak kot..nak tengok awak tu sayang saya ke tak...kan?hehe

    BalasPadam
  4. hehehe sweetnye kak.. saya pulak cepat cemburu =_=

    BalasPadam
  5. wahhh bagus la kak,susah nk dpt lelaki yg xcmburu ni :D

    BalasPadam
  6. wahh gitu..let the best man win..eh! relevan ke ayt tu utk org dh kawen? =P

    BalasPadam
  7. komunikasi 2 hala pun sama penting agar ada yang tidak curiga dan saling tuduh-menuduh..

    BalasPadam
  8. hai u...

    thumbs up! hehehe tepuk sebelah tangan takkan berbunyi kannn ;)

    BalasPadam
  9. sweeettnyeeeee =]
    untung kak mas yeee
    moge akak dan suami dipnjgkn usia perkahwinan nye
    aminnnn =]

    BalasPadam
  10. aaa!! sweet nya :D ;') saya yg teharu dengar padahal bukan dituju pada saya pun. :) hehe. untung kak mas tau!

    BalasPadam
  11. Sweetnyaaa lahai akak dengan hubby ! Jeles ! Hehehehe :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com