mrs secretary

Selasa, 11 Oktober 2011

ada duit lebih?

Assalamualaikum...(^ ^)

klik banner untuk maklumat lanjut
banyak dapat income dari Nuffnang atau Adverlets... dan ada duit lebih untuk dibelanjakan! jadi kalau berminat bolehlah pergi ke Sogo Kuala Lumpur... seperti yang terpampang kat banner di atas, ada Warehouse Sale pada 13-16 Oktober 2011... diskaun sampai 70% tu! 

jadi tak salah belanjakan sikit duit yang kita dapat tu untuk diri kita sendiri kan? lagi pun shopping tu kan satu terapi untuk hilangkan stress...

tapi Mas hanya mampu tengoklah... sale sebelum gaji, macam mana nak pergi! kalau dah gaji panjang jugaklah langkah nak ke sana! boleh shopping baju atau kasut ke...

pada kawan2 yang pergi tu, enjoy your shopping time! tapi jangan lupa jaga handbag dan duit kawan2... manalah tau dalam ramai2 ada yang berniat jahat ke atau peragut ke... nanti tak pasal2 kena shopping kat balai polis pulak!

11 ulasan:

  1. fuhh, shopping mmg terapi,.. suka tapi kewangan x mengizinkan,.. jd window shopping jer lah.

    BalasPadam
  2. habis laa duit kita semua!!! :D

    BalasPadam
  3. mas..sy pun tak dpt g shopping..gaji lum dpt...hehe...

    BalasPadam
  4. Mmmm samala mas... Pandang saje.

    BalasPadam
  5. tak sanggup nak bersesak-sesak...

    BalasPadam
  6. shopping ni terapi duit kak mas oi hehehe

    BalasPadam
  7. salam mas...berhati2 semasa bershopping yer n beringat2 juga semasa bershopping....:)

    BalasPadam
  8. Kalau dah dapat gaji, panjanglah langkah kan?
    cuci mata pun ok je :)

    BalasPadam
  9. jauhhhhhhhhhhh jauhhhhhh!!!!
    geramnyer huhu..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com