terkini dan sensasi

Selasa, 25 Oktober 2011

Ahli baru

Assalamualaikum...(^ ^)

Nampak tak ahli baru kat blog picisan ni, kalau tak nampak tengok pakai kanta ye.

Inilah dia ahli baru tu, nampak kan? 


Memang dah lama Mas nak buat header baru yang lebih ringkas tapi cantik dipandang. Mulanya bercadang tak nak dah tayang muka tak cantik tu, ingat nak letak gambar laptop je. Tapi memandangkan pembuat header ni kata tak cantik, maka letak jugaklah muka kurang comel tu.

Pilihan warna merah dan ungu mesti ada, itu kan warna kegilaan Mas. Tagline pulak Mas pilih yang baru iaitu "menulis bukan kejar glamour", hehehee! Kelakar ke tagline tu? Mas pilih tagline camtu sebab Mas nak menulis dari jiwa dan hati yang ikhlas, menulis dari apa yang Mas rasa dan percaya. Bukan semata² nak kejar glamour je, tapi kalau tiba² jadi glamour Mas terima dengan redha.

Itu sajalah. Apa lagi kawan², bagilah komen sikit. Cantik, menarik, tertarik tak header baru ni!

9 ulasan:

  1. kena dgn background...simple yet pretty

    BalasPadam
  2. menarik header tu. menulis bukan kerana glamour? hmmm... kalau dah glamour bonus lah ye. :)

    BalasPadam
  3. morning sis comel!owh dari semlaam kite dh perasan header ni bertukarrr!


    suka sebab simple,kreatif,tagline tu yg hangatttt hehehehe.nice color combination ala2 graffiti paint spray gitu ngeeee...

    BalasPadam
  4. cantik! tapi header tu tertutup dengan bloglist dan entri..

    BalasPadam
  5. tagline tu yang tak menahan tu kak mas hehehe..bila dah glamer susah kot..baik tak glamer..privacy skit kan hehe

    BalasPadam
  6. Cantik

    ifah br nk tego

    Nk satu ley

    BalasPadam
  7. Nadh suka tagline baru akak tu.. :D

    BalasPadam
  8. dah tak tawu nak ckp ape
    memang cantik!
    hehehe
    kene je sume kaler dalam header tu
    tagline tu pon bes!
    hehe

    menulis dari jiwa kan kak!

    BalasPadam
  9. kak mas cantik ! takpe letak header muka, lebih berseri blog ni. hehe. combination colour sgt sesuai :D outline merah. suka :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com