Assalamualaikum...(^ ^)
lelaki pandai memasak... kagum tak?
Mas memang kagum dengan lelaki pandai memasak... dan masakan mereka lebih sedap!
![]() |
sangat setuju dengan ini... (gambar dari google) |
bukan nak kata Mas tak pandai masak dan masakan Mas tak sedap... tapi ada certain masakan yang Mas tak pandai nak masak tapi mereka lebih expert! contohnya husband Mas... kadang2 apa yang dia masak lebih baik daripada Mas... selalu anak2 cakap, babah masak ni lebih sedap dari mama lah!
tapi tidaklah semua yang Mas masak anak2 kata tak sedap... ada certain masakan yang mereka lebih suka babahnya yang masak... contohnya masak lempeng dan roti telur! Mas mengaku kat sini memang Mas failed buat kedua2 benda ni... padahal simpel saja kan? tapi husband Mas buat memang lebih sedap!
lagipun kita boleh tengok sekarang kebanyakan chef yang handal2 terdiri daripada kaum lelaki kan? tidak kurang juga di restoran2, kebanyakannya tukang masaknya lelaki... dan Mas lebih prefer pergi restoran atau kedai makan yang tukang masaknya lelaki!
untung dapat lelaki pandai masak ni...
hiih. saya tak pandai masak so hubby will be kena pandai masak. saya bayar wang hantaran lebi sikit. hehehehhe :D
BalasPadamkebanyakan chef pn kaum laki kn =/
BalasPadamu're very lucky to get a husband who's very smart at cooking. hehe.nanti bolehlah pamerkan gmbr masakan ur husband dlm blog ini..surely, it looks delicious..:)
BalasPadammas jom join GA yana kat sini..
BalasPadamhttp://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html
Nak doa moga laki sy nanti pandai masak la.. aminnn.. hehehe
BalasPadamlelaki memag suka isteri pandai masak..yang pandai buat kek, pandai buat kuih..
BalasPadamnak guna la gambar ni dalam WW akan datang..heheh
BalasPadam