mrs secretary

Jumaat, 28 Oktober 2011

Masa untuk training!

Assalamualaikum...(^ ^)

Lambatnya Mas update hari ini, Mas bercuti dan sibuk sikitlah sebab ada urusan.

Pastu dalam 2 minggu lagi ada kejohanan boling antara rakan sepejabat Mas. Memandangkan hari ini Mas bercuti jadi Mas peruntukkan sedikit masa untuk pergi berlatih. Biasanya Mas memilih untuk berlatih di Mines SuperBowl, lebih murah sebab Mas ahli di situ dan satu game baru RM3.50.


Walaupun dah hampir 1 tahun Mas tak pergi latihan tapi skill masih belum hilang, cuma tangan dan pinggang terasa sakit² sikit. Maklumlah dah lama tak beraksi dan angkat bola boling. Pastu skill nak dapatkan strike pun dah kurang sikit, nampaknya kena berlatih lebih sikit ni.

Hari ini Mas dan husband main 3 games je. Tak larat nak main banyak games, badan dah rasa sakit. Kalau tidak biasanya kami main 5-10 games seorang.



14 ulasan:

  1. weeee
    patotla x nmpak akak rini
    sibuk berbowling an penye
    kekeke
    besssnyee tgk org reti berskill main ni
    jeles2..bole ah minta tunjuk ajar akak ni kan
    kekeke

    gud luck kak!

    BalasPadam
  2. fuyoooo...

    saya plg tak ske men boling kak..hehhe tak retiiii n maluuu nak hayun bola :p

    BalasPadam
  3. saya tak reti main bowling, teringin nk main !!!:') sobs sobs..

    BalasPadam
  4. saya pun tak reti gak macam namee..err...

    BalasPadam
  5. uncle kalau maian boling.... malam sure mrs kena urotkan...!

    BalasPadam
  6. @aimie amalina
    hehehe...takdelah teror mana pun skill tu, kena banyak belajar lagi!

    BalasPadam
  7. @alexa yussida
    akak mula2 dulu pun camtu gak, tapi kena banyak praktis..

    BalasPadam
  8. @gedek!
    wah! mesti uncle teror main ni..
    jom kita praktis sama2!

    BalasPadam
  9. Wahhh score yang kak mas buat tu kira tinggi tuh !

    MTT pon hari Sabtu mlm g main bowling ngn famili..

    Nanti boleh la kita g main bowling kak Mas ! :)

    BalasPadam
  10. hmm, score aku level2 atikah jek! pedih =(

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com