terkini dan sensasi

Isnin, 17 Oktober 2011

tranformasi

Assalamualaikum...(^ ^)

nampak kelainan tak pada blog Mas... mesti nampak kan?


oleh kerana sudah kebosanan melihat template yang lama maka telah membuat tranformasi ke classic template... dah berpinar bijik mata ni dok mengadap dari pukul 12 sampai 2.30 tadi! sampai skip lunch tu... punya bersemangat nak edit bagi nampak cantik dan simple!

tapi header Mas masih gunakan header lama... tengah dalam proses tempah header baru ni! dah usha beberapa pembuat header terhandal, tapi mereka masih belum reply lagi... konsep warna Mas masih kekalkan warna merah dan ungu... maklumlah, akak ni kan gila dengan red and purple! 

rasanya bila bertukar ke classic template ni nampak lebih kemas dan sedap mata memandang... loading pun laju sangat! pastu nak edit sana sini pun senang...

apa pandangan kawan-kawan? ok ke tak tranformasi yang Mas buat ni... ke nampak simple sangat!

15 ulasan:

  1. simple la ok, xserabut mata memandang =)

    BalasPadam
  2. less is more and better..:)

    BalasPadam
  3. still nampak kemas..

    itu yg penting kan..hehe..

    BalasPadam
  4. kemas kak mas :)

    kak mas tau tak camner nak besarkan tulisan camner..dah pegi kat designer template edit under advance pun tak jadi huhu..kalau tau minta tlg ajarkan boleh?

    rasanyer kena edit kat HTML tapi tak pandai lar..

    BalasPadam
  5. simple bes!

    ingat 'less is more'

    BalasPadam
  6. kak mas !!! tetap cantik !! :D hehe. purple i like ! :D

    BalasPadam
  7. kak mas dah jadi dah..try godek godek terus jadi huhu..

    BalasPadam
  8. the red and purple combination is good ;) it still looks great sis!

    BalasPadam
  9. ok da ni..
    hehe..
    sy pun suka purple..
    sebab tu kat blog sumenya purple.
    hehehe

    BalasPadam
  10. still cantek...

    jom singgah blog baru sy....tranformasi jugak...hehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com