mrs secretary

Rabu, 12 Oktober 2011

Wordless Wednesday [37]

Assalamualaikum...(^ ^)

Gigih kakak ni bawa baby dia menonton wayang. Mas siap tanya berapa umur baby tu, katanya baru 3 bulan!


15 ulasan:

  1. x sejuk ke baby dalam wayang

    BalasPadam
  2. tengok citer apa mas? rajin btul mama tu bawa baby dia yer..

    BalasPadam
  3. 3 bulan?? tandanya mak nyer tu pon baru je abis pantang kan ehhehe :)

    BalasPadam
  4. @Anum
    tulah, sian baby tu!
    dengan sejuk lagi, bising lagi..

    BalasPadam
  5. @Santri T.P.I.N.I
    cerita Al-Hijab! huhuhuhuu
    tak patut bawak sepatutnya..

    BalasPadam
  6. sian baby tu... kan ke panggung wayang tu bising. macam mana la mak baby ni berfikir?? nak puaskan hati mak, anak plak jd mangsa

    Cik Ayu pun pernah menyaksikan kejadian yg sama

    BalasPadam
  7. salam mas...kesian nyer baby die kesejukan...:)

    BalasPadam
  8. aduh kalau ayah kite tgk ni dah kena maki ni huhu..dilarang sama skali..kesian badan bb penat nnt..

    BalasPadam
  9. kesian baby tu

    ekceli sound system dalam panggung tak sesuai untuk telinga bayi, dan kanak-kanak di bawah usia 2 tahun.

    kecik2 lg dah bawak masuk, hurm.... kita ni pikir patplohpat kali nk g tengok wayang dgn anak kecik!

    BalasPadam
  10. 3 bulan? kesian baby tu, mesti dia sejuk.. kita yg dh besar pjg nie pun sejuk giler dok dlm tu..

    cakap kt akak nie, bawak bertenang la kak klu nak tgk wayang pun :)

    BalasPadam
  11. dasat la mak beby tu =.=*

    BalasPadam
  12. tak tau nak kata apa..huhu..
    Mgkin mak baby nak jaga hati suaminya tak..salah ayah nya lah..

    BalasPadam
  13. alahai tak sejuk ke baby tu kak mas?

    BalasPadam
  14. aduhhhhh kesiannya.knp eh sis.mmg dye nk sgt ke tgk wyg.sian anak dye.dlm tu dh lh sejuk.

    BalasPadam
  15. wah 3 bulan bawak tgk wayang. tak nangis ke baby tu.:D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com