terkini dan sensasi

Rabu, 19 Oktober 2011

Wordless Wednesday [39]

Assalamualaikum...(^ ^)

Maggi Telur Perisa Kari, mabeles wooooo! Masterchef kat rumah yang buat.


10 ulasan:

  1. sama larrrr terliurrrr jugak ni kak mas..dah la sini hujan..layan maggie sedap ni huhu

    BalasPadam
  2. aek..
    tak pernah makan lagi ni.
    macam best.

    BalasPadam
  3. Meggi ni kalau dah lama tak makan pon boleh jadi teringin jugak kann.. :)

    BalasPadam
  4. nyum2!
    bukn akak je
    mie pon terliur kak
    hehehehee

    BalasPadam
  5. perut kalau dah lapar... tengok telur dalam mangkuk tu dah macam daging big mac! ahahaha, mas memang kejam... buat orang lapaaaaarrr!!!!

    BalasPadam
  6. wah..macam mana nak buat maggie telur macamni??bgi resepi sikit..hu2

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com