mrs secretary

Rabu, 30 November 2011

Dah siap!

Assalamualaikum...(^ ^)

Akhirnya yang dinanti telah siap, tak sangka secepat ini. Mas buat pembayaran pada hari Jumaat, hari ini gambar dah siap. Terima kasih pada Encik Halim kerana siapkan tempahan Mas begitu cepat sekali, memang perkhidmatan yang diberikan begitu memuaskan!

Bagi kawan² yang berminat nak tempah 3D Canvas dengan Encik Halim bolehlah email gambar yang nak dikanvaskan. Gambar yang di email mestilah gambar bersaiz 16 x 24 supaya bila dikanvaskan gambar tidak pecah. Sebelum tempah boleh tengok contoh gambar di blog atau facebook Encik Halim, ini Mas sertakan kad nama dia sekali.


Alhamdulillah Mas sangat berpuashati dengan harga yang ditawarkan dan kualiti gambar yang dikanvaskan, sangat cantik! Gambar yang Mas kanvaskan bersaiz 20" x 30" dengan harga RM110, boleh pilih samada nak ambil sendiri atau diposkan ke rumah. Mas pun tak sabar nak tempah lagi ni, nak kanvaskan gambar raya pulak.

Jadi dipersembahkan gambar 3D Canvas yang telah siap!



13 ulasan:

  1. cantik... tapi saya tiada gambar menarik untuk di kanvas kan lagi.. huhu

    BalasPadam
  2. canggih beb... tp cam x mampu dgn harganya tu.

    BalasPadam
  3. cantik gak ek...
    mestilah asyik nak tengok je kak mas..
    kalau dah depan mata..
    cantik lagi tu.hehe

    BalasPadam
  4. wah santek....gud idea tu kak mas

    BalasPadam
  5. Wow..harga berpatutan..hasil memuaskan..sedap mata memandang..!

    BalasPadam
  6. harga nya sangat berbaloi....wah....best best...

    BalasPadam
  7. teringin nak buat gmbr sendiri jugak... tp kene buat photoshoot dulu la utk gmbr2 cantik ;D

    BalasPadam
  8. awww. menarik dan murah hehe

    BalasPadam
  9. nak wat utk gmbar kawen aku la bleh???

    BalasPadam
  10. wah, sangat cantik. sangat suka !! :D

    BalasPadam
  11. Terima Kasih ye Puan Mas.. so kalau sape2 yg nk tempah canvas mcm puan mas buat, blh la emel 3dcanvas :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com