terkini dan sensasi

Rabu, 9 November 2011

Wordless Wednesday [43]

Assalamualaikum...(^ ^)

Ada sekilo lagi kat dalam peti, tak tahu nak buat apa dah. Nak makan memang tak sanggup dah! Hari Isnin lepas baru makan 2-3 potong je, sakit kepala rasa nak pecah.

Kalau makan lagi ni umpama membunuh diri, huhuhuu!

Sedekah kat jiran jelah.


9 ulasan:

  1. waaa
    dpt banyak ke kak
    alhamdulillah

    murah rezeki akak nnti,insyaAllah =]

    BalasPadam
  2. sama lar kak mas..tak tau nak masak lauk aper dah huhu..tak pe la rezeki kan ;)

    nak kasi jiran..jiran pun banyak dapat hahaha..dah camner..buat bubur lambuk lar..sedap gak tu..

    BalasPadam
  3. hantar gi JB kak.. ida nak wat Rendang.. hehehe :)

    BalasPadam
  4. cocok-cocok kat lidi jadi sate

    BalasPadam
  5. kak es wat rencah nasi goreng...sodap jugak.
    kalau masak lauk seketul2 bua masa ni tekak tak nak terima..dh jemu.

    BalasPadam
  6. assalamualaikum mas...syukur alhamdullilah pada sesiapa yg mendptnya...:)

    BalasPadam
  7. MTT pon hari selasa hari tu patot dah start keje tapi sebabkan terlebih makan daging lembu dan kambing sampai kepala rasa nak hantuk2 kat dinding,terpaksa la sambung cuti ..Hikhik :P

    BalasPadam
  8. wah sedapnyaaa :) namee makan banyak gila dah. :)

    BalasPadam
  9. bg kat aku jer...leh gak masak kicap ke...sodapppp... =))

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com