terkini dan sensasi

Rabu, 2 November 2011

Wordless Wednesday [42]

Assalamualaikum...(^ ^)

Akan berada dalam gengaman sedikit masa lagi, tapi masih tak tahu nak pilih warna apa. Mana satu lagi smart, black or white?


13 ulasan:

  1. wahhhhhhhh cemburu buta lah naz haha berapa harga sekarang ya kak?

    BalasPadam
  2. @naz
    heheheee...cik abang nak belikan, so sambar jelah!

    dekat 3k jugaklah harganya!

    BalasPadam
  3. suka putih.. bestnya dpt hp baru. kita ni dok pakai hp jenis zaman pak pandir lagi.dh bertahun x bertukar2.. kekekekekeke

    BalasPadam
  4. Warna hitam smart jugak,kalau kotor tak la nampak sangat tapi putih tu menawan ! Hehehe :)

    p/s : Akak boleh tolong print screen gambar yg akak tengok dalam paper tu tak sent kat fb MTT?Should be contract dah habes tapi tak tahu nape dorang still guna gambar MTT :(

    BalasPadam
  5. Laju sangat nak menaip..Kalau dah kat paper nak print screen wat hape kann.. Hikhik Ok2 kak mas..hari ni punya kann? Nanti MTT g beli..Thanks kak ! :)

    BalasPadam
  6. bestnya. untung kak ada cik abg. :D ada lebih sorang tak? cik adik plak? kasi kat Nadh la. :P hihihi

    BalasPadam
  7. awwwwww
    akak hitam la
    hitam itu gaya mutu dan keunggulan
    hehehehe =)

    BalasPadam
  8. kak mas !! sy rse elok hitam. sng nk jaga. xlah calar sgt :D

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com