terkini dan sensasi

Rabu, 23 November 2011

Wordless Wednesday [44]

Assalamualaikum...(^ ^)

Khas untuk kaki pancing yang gila memancing, hadiah yang menanti sangat lumayan! Husband Mas pun sertai, Mas jadi peneman je. Kalau dia menang, duit kongsi sama². Hehehee!

untuk maklumat lanjut boleh baca di SINI

15 ulasan:

  1. all the best..
    moga rezqi milik mas and family pastu wat knuri panggil kak es makan ek ..hehe

    BalasPadam
  2. Cik Mas sudah diTAG

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2011/11/cik-ayu-udah-kena-tag-lorrr.html

    BalasPadam
  3. uiyoooo sedap tu lau menang kak =)
    goodluck utk akak n suami

    BalasPadam
  4. good luck pada semua yang join

    BalasPadam
  5. da lme berangn nk g mancing sme2

    BalasPadam
  6. smoga murah rzki n dpt kemenangan.. kalo dpt hulur2 la ckit hehe

    BalasPadam
  7. Wah..lumayan betul hadiah tu..good luck buat Mas n encik hasben..mana tau ada rezeki kan..:)

    BalasPadam
  8. hadiah utk kaki pancing
    selalunya mesti best2 kan :)

    dok sepang ke..
    dah dekat dah tu :)

    BalasPadam
  9. menang t masuk paper..ha3..glamor gitewww plus kayo jap (^,^) jgn luper wat kenduri yer,,jemput kiter jugak..he3

    BalasPadam
  10. lumayan2..
    berpinar mata tgok wang byk..
    haha

    BalasPadam
  11. kalau uncle join, uncle pancing pompuan.....

    haha

    BalasPadam
  12. pergh..boleh beli keta lagi satu kak...=]

    BalasPadam
  13. hehe, menarik nih. :D share sekali dgn saya ek. hehe

    BalasPadam
  14. Wahhhhhh ! Banyak tuh.. Kan best kalau MTT kaki pancing.. Hheeee :P

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com