terkini dan sensasi

Rabu, 7 Disember 2011

Bahana bercinta dalam kereta

Assalamualaikum...(^ ^)

Bercinta dalam kereta? Camne tu ye, ada ke terjadi camni.

Mestilah ada, ini berlaku pagi tadi masa Mas tengah memandu nak ke pejabat.


Di lorong sebelah kanan yakni lorong biasanya kereta akan dipandu dengan laju, sebuah kereta proton waja memandu dengan agak perlahan. Masa tu dah berbaris kereta ikut belakang dia, siap ada yang bagi high beam dan bunyikan hon. Tapi dia tetap memandu tanpa sedikit pun nak ke lorong kiri.

Mas yang ikut kat belakang kereta lain pun agak hilang sabar jugak, dahlah kita nak cepat ke pejabat. Akibat kereta waja tu buat bodoh tanpa pedulikan pemandu lain, sebiji demi sebiji kereta lain memotong di sebelah kiri. Sambil memotong tu semua pakat tekan hon!

Tapi pemandu kereta waja ni memang kurang sivik, tetap jugak dia memandu di lorong kanan tanpa hiraukan hon yang bertalu² tu. Mas pun pelik jugak apa yang dia buat dalam kereta tu. Jadi masa memotong tu Mas perlahankan sedikit kereta untuk tengok apa yang pemandu ni buat.

Rupanya tengak asyik bercinta, patutlah bunyi hon pun tak dengar! Jelas kelihatan si wanita ni sedang terlentok di bahu si lelaki sambil mengusap² dada lelaki tu. Yang si lelaki pulak sedang asyik layan perasaan sambil mengucup² dahi perempuan tu, patutlah tak fokus memandu.

Sambil memandu pun sempat lagi nak berkasih sayang, pastu menyusahkan orang lain. 

20 ulasan:

  1. itulah nadh nak sgt beli lori tu. hon nenek gajah nya kuat. baru depa tau. miahahahaha

    BalasPadam
  2. sakitnya ati... kita nk cepat dia pulak beromantika de amour dlm keta.

    BalasPadam
  3. eyyy yeekkkk la...nak bcinta pun tgk tempat la...hurmmm

    BalasPadam
  4. penah jugak kena camni..rupanya tengah berkasih sayang memadu kasih....habis semua orang susah

    BalasPadam
  5. demmm pantang btol kalau org mcm ni.

    BalasPadam
  6. iskisk, kut ye pon nak bercinta.. dok lah tepi jalan, kan dah nyusahkan orang... x pasal2 kena sumpah ngan orang sekeliling...

    BalasPadam
  7. kalau bangsa lain tu tak kisah juga, ini bangsa sendiri yang kita malu.

    BalasPadam
  8. baru kawen kot..maera selalu wat camtu.oppss..hahaha~ tp maera takde kancil merah =P

    BalasPadam
  9. ai accident br tau

    nyusahkan org

    BalasPadam
  10. wah kes ni memang betui2 tak bley tahan. memang buat org panas jer

    BalasPadam
  11. sgtt menyusah kann org macam nie . .
    klw ye ponn nakk bercintan cintun . . pegi lahh jusco ke . .
    haha ~~
    neyh bercintun lam kete sampai nyusah kann pengguna lain . .
    isy3 ~~

    : MRS LAT :)

    BalasPadam
  12. Memang sakit hati macam ni. patutnya hon tak berhenti henti nih HEHEHE

    BalasPadam
  13. amboi.siap main kucup2 ag.hebat nya.

    BalasPadam
  14. haih...teruk betul..takde kesedaran sivik nih..

    BalasPadam
  15. assalamualaikum mas...mcm ni pun adakn kalau baru kawin pun kat rumah x boleh buat ke mcm tu...mmg x guna otak betul...:)

    BalasPadam
  16. euwwwww.
    nak mesra2 balik rumah la.
    dah pekak agaknya dorang tuh.
    hon pon tak dengar.
    tah pape kan.
    haha kan dah emosi :P

    BalasPadam
  17. sy pn penah tjumpe kes mcm ni,...mmm mcm2 kn hal skrg ni...

    BalasPadam
  18. hahaha tengah beromen....


    teruk....

    BalasPadam
  19. saya pantang betul org drive kereta slow, sbb dia main2 cubit dgn gf dia. hish

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com