terkini dan sensasi

Isnin, 12 Disember 2011

Bercanda di tepian pantai

Assalamualaikum...(^ ^)


Semalam tak sempat nak update cerita Mas bercanda di tepian pantai. Balik rumah dah penat, terus malas nak taip apa² pun. Jadi hari ni Mas tulis cerita semalam ye!

Lokasi pantai yang jadi pilihan kami adalah pantai Port Dickson. Perjalanan ke sana memakan masa 45 minit sahaja dari rumah kami di Salak Tinggi, sampai di pantai pada jam 5.30 petang. Agak ramai jugaklah orang berkunjung ke sini, maklumlah hari minggu dan musim cuti sekolah. Orang berkhemah kat tepi pantai pun ramai.

Sampai kat pantai terus makan², pastu apa lagi berendam dalam air laut lah. Husband pulak terus angkut joran pergi memancing. Memang puas hatilah mandi manda selama 1½jam, cuaca pun elok je.

Lain kali akan datang lagi, nak berkhemah pulak!





12 ulasan:

  1. wahh.. syiok ooo ..
    qontan ujan la.. xdpt nk gi mana2,,..
    sob..sob..

    BalasPadam
  2. pergh...lama xmandi manda di laut

    BalasPadam
  3. lama tak mandi pantai.
    syiokknya !
    hehehe

    BalasPadam
  4. Perghh..best..best...memang tak mo naik sampai kecut habih nih!

    BalasPadam
  5. tak sejuk ke berendam lama2..?haha

    BalasPadam
  6. bestnye..
    dah lama tak pegi tempat-tempat macam ni...

    BalasPadam
  7. kecut tak tangan macam kismis?

    BalasPadam
  8. Wahhh bestnyaa... MTT pon lama rasanya dah tak mandi laut.. Last hari tu gi PD pon tengah malam,tak dapat la berendam..Pergi tenang tenangkan jiwa jer kalau waktu malam.. Hehe :P

    BalasPadam
  9. suamy rara pon ajak g berendam weekend depan =)

    BalasPadam
  10. seronoknya. nak jadi family akak jugak lah !! hehe. saya dah lama x jalan2 dgn keluarga..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com