mrs secretary

Jumaat, 30 Disember 2011

Dipersembahkan, jeng jeng jeng!

Assalamualaikum...(^ ^)

Apa yang nak dipersembahkan tu? Tunggu dulu ye, selingan sekejap.

Hari ini Mas bercuti, saja nak rehatkan badan. Tiba² pulak demam, tu yang lambat sikit update. Tak faham pulak kenapa demam lepas dapat apa yang diidamkan, sepatutnya lagi gembira dan seronok. Mungkin terlalu teruja kot?

Terima kasih tak terhingga pada husband tersayang sebab sudi tunaikan apa yang Mas idamkan, tak sangka pulak secepat ini. Ingatkan tahun baru nanti baru dapat, tapi terharu sangat atas kejutan semalam. Ingatkan nak ajak keluar makan je, rupa²nya nak belikan idaman kalbu Mas ni!

Dah tertunai satu dari azam Mas untuk tahun baru nanti. Terima kasih Ya Allah atas rezeki yang Kau berikan pada husband Mas sehingga boleh tunaikan apa yang Mas nak. Susah jugak nak buat pilihan semalam, akhirnya  ini jugak yang jadi pilihan hati. Puas hati sangat!

Yang berkenan semalam tu, tak jadilah.

Dipersembahkan, jeng jeng jeng!


21 ulasan:

  1. wah, tahniah2, mesti happy sesangat kan =)

    BalasPadam
  2. dah boleh update blog pakai phone ni

    BalasPadam
  3. whoaaahh :') keep it well as this is a very precious thing! hehehe.

    BalasPadam
  4. akak bkn de iphone da ke

    ni y 4s tu eh

    BalasPadam
  5. assalamualaikum mas...wah mesti happy sampai demam kan sbb dah dpt yg diidamkan tu...:)

    BalasPadam
  6. @Iffah Afeefah
    memang dah ada! tapi yang ni husband belikan sebab dia tahu akak nak iphone 4s...

    yang lama dia pakai! heheheheeee

    BalasPadam
  7. dulu pernah berkenan yang ini, tapi sejak terpandang Galaxy SII terus sambar, hehe...

    BalasPadam
  8. cantik2! bertuah badan ... tapi CK berkenan Samsung Galaxy Note. Erghhh sape plak yg nak hadiahkan nie... he he he

    BalasPadam
  9. Dah jailbreak ke belum?

    Yeay! Selamat datang ke dunia Mac


    (bateri tinggal sikit tu...!)

    BalasPadam
  10. wallah kak massss
    besslaa
    demam pon riang hati kan
    heheh
    syg la kat hubyy die lebh
    heheh :))


    semoga akak cpt sembuh ye :)

    BalasPadam
  11. kak mas !!! aa jerit saya. sy sgt suka iphone. nak satu jugak lah tapi takde duit. wuuuuu. btw, kak mas sgt cantik ok :)

    BalasPadam
  12. wowoww bestnyeeee. congrats akak.
    nak jugakkkkk... ^^

    BalasPadam
  13. untungnyaaaaaaa... hish jeles ni.. heheheh XD

    BalasPadam
  14. fuhyoooooooooo kak mas! bestnye!! ^^

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com