mrs secretary

Sabtu, 10 Disember 2011

Fenomena gerhana bulan

Assalamualaikum...(^ ^)

Kawan² dapat tak tengok gerhana bulan.

Mas pertama kali dapat tengok dengan jelas. Subhanallah, sangat kagum dengan kebesaran Yang Maha Esa! Dapatlah Mas ambik beberapa keping gambar. Tapi takdelah jelas sangat, maklumlah kamera Mas bukan pakai lens yang canggih sangat. Nak ambik dari tempat tinggi pun tak berani nak panjat. Husband takde nak tolong, dia kerja. 

Inilah gambar gerhana yang dapat Mas ambik untuk dikongsi bersama kawan². 

Sangat indah ciptaanNya!





10 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...mmg indah ciptaan Allah kn...:)

    BalasPadam
  2. Syangnya..kat sni xnampak..hujann..

    BalasPadam
  3. kita pun dapat nengokk jugak..mmg cantik ciptaan Tuhan..

    BalasPadam
  4. tak tengok. terlupa :( ish. rugi..

    BalasPadam
  5. @gedek!
    poket saya pun gerhana jugak, tunggu bonus je masuk ni!

    BalasPadam
  6. @maszull
    indah kan kak? rasa tak puas tengok..

    BalasPadam
  7. @MeeRole
    nasib kat tempat Mas tak hujan..

    BalasPadam
  8. @Huda
    tulah, sangat terpesona dan kagum..

    BalasPadam
  9. @Namee Roslan
    akak pun dah hampir terlupa tapi bila tengok status member2 kat FB, baru ingat!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com