terkini dan sensasi

Ahad, 25 Disember 2011

Hari dinanti tiba jua

Assalamualaikum...(^ ^)

Akhirnya hari yang dinanti² tiba jua.


Saat entri ini dipublish Mas dah dalam perjalanan ke Janda Baik. Tak sabar rasanya nak sampai sana dan check in di resort iaitu Cherengin Hills. Yang paling teruja anak²lah, tak sabar nak mandi-manda di air terjun. Harap cuaca baik, dapatlah kami mandi-manda sepuas²nya.

Walaupun kami hanya bermalam satu malam di sana tapi Mas harap percutian ini menjanjikan keseronokan, harap² banyaklah aktiviti menarik yang boleh dilakukan di sana.

Mas akan rakamkan gambar² permandangan yang menarik dan cantik. Memang tak sabar rasanya, DSLR pun dah sedia tu.

Oklah, nanti dah sampai sana Mas akan update satu persatu aktiviti kami. 

3 ulasan:

  1. baikk kak masss
    x sbr nk tgk perjlanan percutian
    heeee :))

    BalasPadam
  2. Tak sabar nak tunggu Chinnese Nu Year nak gi berjimba jembol ! :P

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com