terkini dan sensasi

Ahad, 11 Disember 2011

Marathon VCD Transformer

Assalamualaikum...(^ ^)


Ahad dah. Cepatnya, esok dah kembali bekerja! 

Takde aktiviti menarik yang Mas lakukan hari ini. Sambil bosan layan blog, kami anak beranak layan VCD Transformer episod pertama dan kedua. Syok jugak, memang tak bosan layan filem ni banyak kali. Sungguh mendebarkan dan menggagumkan! 

Cuma VCD Transformer yang terbaru tu Mas tak beli lagi, tak sabar nak memilikinya. Nanti bolehlah marathon lagi sekali dari filem pertama hingga filem ketiga, baru best kan?

Oklah, nak sambung tengok Transformers. sekejap lagi nak pergi bercanda di pasiran pantai!

2 ulasan:

  1. kalo tgok marathon baru syok kn..
    hehe

    BalasPadam
  2. hehe, syok jugak tgk cite yg dah lepas tp kita ulang tgk :)

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com