mrs secretary

Sabtu, 17 Disember 2011

Movie marathon

Assalamualaikum...(^ ^)


Movie marathon lagi!

Nak buat camne kan dah memang kaki wayang sejak bujang lagi, tak dapat nak sekat keinginan tu. Rasanya lagi puas hati dapat menonton filem² terkini di panggung.

Kawan² pun maklum sekarang sedang ditayangkan 2 filem yang menarik iaitu Alvin and The Chipmunks dan Mission Impossible. Anak² pun dah bising tanya, bila nak tengok cerita Alvin. Yang mamanya pulak tak sabar nak tengok aksi si hensem Tom Cruise dalam MI4.

Jadi memandangkan kemungkinan besar tiket akan sold out hari ni, maklumlah hujung minggu. Mas ambik kesempatan beli terus tiket semalam, itu pun dah banyak tiket dijual. Nasib baik dapat jugak beli tiket untuk kedua² filem ni.

Oklah, nak enjoy tengok movie ni. Nanti Mas review untuk kedua² filem ye!

10 ulasan:

  1. assalamualaikum mas...wah bestnya dpt tengok 2 movie sekali...:)

    BalasPadam
  2. wahh seronoknyaa mas...enjoy the film ya..

    BalasPadam
  3. saye pon minat tgok wayang kak..
    haha..
    nk tgok chipmunk gak tp xtau bile..
    nk tgok songlap lg..
    aduyai.. sume nk tgok.. haha

    BalasPadam
  4. tadi JS smpt g alamanda konon2 nk beli tiket cite alvin & chipmunk @ pussy in the boots @ ombak rindu tp smua tiket dh sold out...utk time yg JS nk tengok..huhu

    BalasPadam
  5. wallaaaa bestnye aktiviti ujong minggu.. terbaikkkk...

    yg indah itu ialah bersama keluarga... walau setakat duduk tengok orang lalu lalang di depan rumah..

    BalasPadam
  6. syok nye tgok movie marathon..~
    perghh, skrg msh xd ms lg nk tgok movie, bz dgn final exam. huhu

    http://karyakuideaku.blogspot.com

    BalasPadam
  7. hujung minggu, zaasss kita pi tengok wayang !! hehe

    BalasPadam
  8. Dulu masa zaman sekolah rajin gi tengok muvee sekarang ni bila weekend masa rasa terhad sangat nak buat sume benda dalam satu masa. Jeles ! :P

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com